Schilling Árpád keményen bevédte a Krétakört Puzsérral szemben

Többek között azt írja FB posztjában, hogy Puzsér Róbert abból él, hogy lehugyoz mindent, ami mozog, de a Krétakört nem hagyja Schilling.

Puzsér Róbert a Magyar Nemzetben írt egy cikket arról, hogy a média mennyire másként kezeli Havas Henrik és az őt szexuális zaklatással, illetve hatalommal való visszaéléssel vádoló Baukó Éva esetét, mint tette ezt korábban Sárosdi Lilla és Marton László esetében. Véleménye szerint „Most, hogy az „áldozat” nem a nagyméltóságú genderelit tagja, most, hogy nincs befolyása és kapcsolatrendszere a balliberális világban, most, hogy az „áldozat” egy valóságshow-hős, egy alkoholproblémás, ordenáré trashceleb, hirtelen eloszlik a női szolidaritás”.

schilling_2_ok_1.jpgSchilling Árpád

Schilling Árpádot nem az zavarja, hogy Puzsér Róbert feleségéről, Sárosdi Lilláról tesz állításokat, sem az, hogy róla magáról is, mondván, hogy ebben az esetben „nem gyárt számonkérő videót”. A Krétakör vezetője úgy érzi, hogy ezzel a Krétakör kapott egy nemtelen megjegyzést. „Az egész nem volna érdekes, mert azt ír a feleségemről meg rólam, amit csak akar. De a Krétakört nem hagyom!” – írja a bejegyzésében.

Puzsér szerint Sárosdi Lillát azért vették komolyan, mert a Krétakör Színház körül ingyen osztják a privilégiumokat. (…) A Krétakör 23 éves történetét belekavarni ebbe a napi mocsárba? Ez a történet sok ezer ember története, közös élménye, munkája, szíve és lelke. Ebben épp úgy benne van Csákányi Eszter, mint a szomolyai cigány közösség, Csehov Sirálya és a Szabadiskola diákjai. A Krétakör nem valami szentély, csak egy közösség, amelyben sokan dolgoztak és nagyszerű eredményeket értek el. A Krétakör Puzséron és ezen a fostos szócséplésen túl van, messze túl” – fogalmaz Schilling Árpád.

Schilling véleménye szerint Puzsér egy hivatásos troll. „Az, hogy vannak emberek, akik konkrétan mások nyomorából élnek, köztudott. Puzsér Róbert is egy ilyen ember, aki abból tartja fönn kis üzletét, hogy lehugyoz mindent, ami mozog: valójában nem csinál SEMMIT” – írja, hozzátéve – „Számomra ő pont azon a szinten van, mint Baukó Éva és Havas Henrik. Nem fölöttük, mellettük, hanem pont ott, ahol ők: a magyar bulvármocsok legalján”.

(Forrás: Facebook, Magyar Nemzet)

süti beállítások módosítása