A nap fotója – Valentin nap éjszakája

Balsai Móni és Makranczi Zalán szereplésével állított színpadra Dicső Dániel egy szokatlan és baljós Valentin napi történetet. Mészáros Csaba fotói.

Lehetne az is a címe: Valentin napi pszicho. Mintha nem is egy házaspár, hanem két idegen élne egy lakásban, ahol az őszinteség nincs szokásban, csupán a Valentin nap” – mondta a darabról Dicső Dániel.

valentin_06.jpgBalsai Móni az előadásban (fotók: Mészáros Csaba)

Egy varázslatos este hátborzongató éjszakába fordul át egy férfi és egy nő életében, akik ugyan házasok, de leginkább már csak a közös emlékeik kötik össze őket. Azon a különösen misztikus éjjelen azonban felidéződnek az elhallgatott, ki nem beszélt történeteik, vádak, fájdalmak, csalódások is – olvasható a színlapon.

Oleksandr Mardan kortárs ukrán szerző műve nem klasszikus krimi, bár felsejlik a skandináv bűnügyi történetek hangulata. De közben mégiscsak az a kérdés, mi lesz a házaspár sorsa, képesek-e megoldani a legnagyobb rejtvényt, párkapcsolatuk válságát.

                            Balsai Móni és Makranczi Zalán / Az előadásfotók a képre kattintva tekinthetőek meg!

Az előadást december 14-én mutatta be a Rózsavölgyi Szalon. Legközelebb december 31-én látható két alkalommal is, délután 4-től és este 9 órától, valamint január 15-én, 30-án és 31-én, este fél 8-as kezdéssel.

süti beállítások módosítása