Cserhalmi György ismét színpadra áll…

…ha még nem is színházi előadásban. Az Év sportolója gálán Udvaros Dorottyával közösen Dés László Minden utcasarkon azt beszélik rólad című dalát adja elő.

A színművészt tavaly áprilisban műtötték gerincproblémák miatt, és a gyógyulása jelenleg is tart. Korábban úgy volt, hogy a Nemzeti Színház Úri muri című előadásának egyik főszerepét fogja játszani januárban, de a próbák alatt kiderült, hogy fizikailag nem bírja.

cserhalmi.jpgCserhalmi György (forrás: Vörösmarty Színház)

Ez nekem most nem megy. Próbálni tudok, de az, hogy üzembiztosan egy előadást megcsináljak, azt be kell látni, hogy nem megy” – mondta Cserhalmi György ezzel kapcsolatban egy a Nemzeti Színház által közzétett videóinterjúban. Cserhalmi szerint a bemutató április környékére tolódik, amikorra már felerősödik. „A napi négy óra próba megvisel. Hazamegyek, és dőlök össze, szóval nincs mese” – fogalmazott az interjúban.

A Nemzeti Sport értesülései szerint Cserhalmi György január 11-én Az év sportolója gálán tér vissza először a színpadra. A médiumnak a színművész azt mondta, hogy hosszú viszony fűzi a sporthoz, fiatal korában a BVSC színeiben vívott, ifiként országos bajnokságot is sikerült nyernie, ám miután felvették a Színművészeti Egyetemre, a versenyzésről le kellett mondania. De a rajongás azóta is megmaradt, és ezért is mondott igent a gálán történő szereplésre.

A gálát január 11-én este fél 8-tól az M4 sport élőben közvetíti.

(Forrás: Index)

Kapcsolódó cikkek

Cserhalmi György mégsem tud még játszani
„A szakma most engem igazolt” – Cserhalmi György válaszolt
Bitskey Tibor és Cserhalmi György a Nemzet Színészei
Cserhalmi György gerincműtétje miatt nem lép színpadra
Cserhalmi György újra játszik
Cserhalmi György: „Nem érdemes a politikával kéz a kézben járni”

süti beállítások módosítása