Az Átriumot nem kímélték a bajok – Három előadásuk marad el

Betegség miatt marad el Az Őrült Nők ketrece január 21-ei két előadása és a Cím nélkül január 19-én. A jegyek visszaválthatók vagy becserélhetők egy másik alkalomra.

 A január 19-ei Cím nélkül előadás, amelyet a Jurányi Ház, 123-as laborjában nézhettek volna meg a nézők, betegség miatt elmarad. A megvásárolt jegyek a február 10-ei, este 6 órakor kezdődő előadásra érvényesek, vagy visszaválthatók az Átrium jegypénztárában január 30-ig.

orult_dudes.jpg                          Stohl András és Hevér Gábor Az Őrült Nők Ketrecében (fotó: Dudás Ernő / Kultúrbrigád)

A január 21-ére, vasárnapra 14:30 és 19:30 órai kezdettel kitűzött Az Őrült Nők Ketrece című előadás hasonló sorsra jutott. A megváltott jegyek március 24-ére, szombati napra, a jegyen szereplő kezdési időpontra és helyre érvényesek, vagy az Átrium pénztárában (1024 Budapest, Margit körút 55.) január 30-ig visszaválthatók.

Esetlegesen felmerülő kérdéseikkel az Átrium értékesítési munkatársaihoz fordulhatnak a jegy@atrium.hu címen. A kellemetlenségekért a színház elnézést kér.

(Forrás: Átrium)

süti beállítások módosítása