Új helyszínre költözik az InSite lakásszínházi előadása

A kortárs brit drámaíró, Edward Bond Eddig című darabja a kötelékekről, a szembenézésről, és a generációk közötti harcról szól. Innen kezdve egy újlipótvárosi lakásban.

Azt hitte, hogy majd csöndben hazasétál. Utoljára. A saját egét bámulja. Hogy a világ túlfelén minden más lesz. De aztán egy véletlen találkozás borítja a terveket. Anya, Fiú, … Idegen. Egy lakásban. Egy este – olvasható az előadás színlapján.

img_5396.jpgKardos János és Romankovics Edit az előadásban (forrás: InSite Drama)

A budapesti bemutató hozadéka azonban ehhez képest az elmozdulásban, a vándorlós lakásszínházi koncepcióban érhető tetten, ami azon túl, hogy jól működik hívó szóként (létezik egy, a színházi különlegességekre illetve közösségi színházi eseményekre fogékony közönségrétegünk), a térhasználatnak és a nézők helyzetbe hozásának köszönhetően kimozdítja a szöveget a laboratóriumi körülményekből” – írta Miklós Melánia az előadásról.

Az előadásban Kardos János a Fiút, Romankovics Edit az Anyát és Takács Gábor az Idegent alakítja. Az előadást minden alkalommal harmincperces közös gondolkodás követi.

A férőhelyek korlátozottsága miatt előzetes regisztráció az eddig@gmail.com címen szükséges.

Az Eddig legközelebb január 31-én, majd február 1-én, 26-án és 27-én, illetve április 23-án, 24-én és 25-én látható, minden alkalommal este 7 órától a XIII. kerületi Pannónia utcában. A találkozás pontos helyszínéről a regisztrációra adott válaszlevélben értesülnek az érdeklődők.

(Forrás: InSite Drama)

süti beállítások módosítása