Ismét lehet pályázni a Mozsár Műhelyben bemutatásra kerülő előadásokra

A kiírásra független színházi alkotók, alkotóműhelyek, társulatok és csoportok pályázhatnak március 15-ig.

A Független Színművészetért Alapítvány „Mozsár Műhely- Produkciós pályázat 2018” címmel pályázatot ír ki a Mozsár Műhelyben. .

A Mozsár Műhely 2016-ban nyitotta meg kapuit a Nagymező utca forgatagában, ahol nagy sikerrel gondolta újra a színház mibenlétét. A fiatal játszótér színpadán a 2017/2018-as évadban olyan elismert előadókkal találkozhat a közönség, mint Bakonyi Alexa, Borbély Alexandra, Döbrösi Laura, Egri Kata, Egri Márta, Epres Attila, Lázár Kati, Mohai Tamás, Orosz Ákos, vagy Ullmann Mónika. 

mozsar_muhely_nezoter.jpgA Mozsár Műhely nézőtere (forrás: Mozsár Műhely)

A produkciós pályázat harmadik alkalommal kerül meghirdetésre, amelyre 2018. március 15-ig várják független színházi alkotók jelentkezését. A pályázat lehetőséget kínál új színpadi mű, illetve új, máshol még nem játszott színpadi mű bemutatására.

Kik pályázhatnak?

A pályázaton részt vehetnek állam és önkormányzat által normatív alapon nem támogatott előadó-művészeti szervezetek, társulatok, egyéni alkotók. A pályázók a támogatás befogadására és elszámolására alkalmas gazdasági társasággal, civil szervezettel, vagy a lebonyolításra alkalmas lebonyolító szervezettel kell rendelkezzenek.

A pályázatokat a projekt.mozsarmuhely@gmail.com e-mail címre várják. Az előadások bemutatójára 2018. október 1  - 2019. május 31. között kerül majd sor.

A helyszín bejárására 2018. március 6-án 16.00-17.00 óra és március 8-án 16.00–17.00 óra között van lehetőség. A részvételi szándékot a pontos időpont megjelölésével előzetesen jelezni kell a megadott e-mail címen.

A pályázati döntésre 2018. április 15-ig kerül sor.

A pályázat teljes szövege a Mozsár Műhely honlapjáról tölthető le.

süti beállítások módosítása