Mintegy 60 programot kínál a Városmajori Szabadtéri Színpad

Ősbemutatókkal, zenés és prózai előadásokkal, matinékkal, színházi szemlével és koncertekkel várja közönségét a Városmajori Szabadtéri Színpad.

Június elejétől az első szeptemberi hétvégéig kínálnak programokat számos műfajban, a sanzontól, az indie rockon és musicalen át a dzsesszig, crossover koncertekig és a klasszikus zenéig.

Június 10-én délelőtt Vakációváró Fesztivállal, a Vaskakas Bábszínház előadásával, majd egész napos programokkal és Halász Judit koncerttel indítják útjára a programsorozatot, köztük a vasárnap délelőtti matinéelőadások sorát. 

_tgp0281photoshop.jpgSzabó Kimmel Tamás és Ötvös András a Dühöngő ifjúság előadásban (fotó: Toldy Gábor)

Ezen a nyáron is meghatározó lesz a színházi előadások műfaji sokfélesége. Június 6. és július 7. között rendezik meg a Városmajori Színházi Szemlét, amelynek versenyprogramjába ismét hat vidéki színház hat előadását válogatják be. A versenyprogramot április elején hirdetik ki.

A szemlén kívül is számos színpadi előadást láthatnak az érdeklődők. A Group'n'Swing zenekar a tavaly bemutatott Holdfény mulató című koncert musical sikere után az idén az elmúlt száz év szerelmes slágereiből válogat előadásában. Megelevenedik az egyik legnagyobb filmklasszikus, a Casablanca a Miskolci Balett tolmácsolásában. A Szolnoki Szigligeti Színház a Janika című előadásával, a kecskeméti Katona József Színház pedig Michael Faryn Függöny fel! című komédiájával vendégszerepel. 

edv_5156_1508493992.jpg       Casablanca (forrás: Miskolci Nemzeti Színház)

Visszatér a városmajori színpadra Budaörsről A két Lotti című ifjúsági előadás, valamint látható lesz a Komámasszony, hol a stukker? című komédia.

Az Orlai Produkció három előadása, a Love love love, a Bocs, félrement és a Dühöngő ifjúság is szerepel a programban.

(Forrás: MTI)

süti beállítások módosítása