A nap fotója – Szomorú vasárnap a Madáchban

Rudolf Péter játssza Seress Rezsőt a Madách Színház musicaljében.

A Szomorú vasárnap egy halhatatlan szerelem története. Seress Rezső, sok örökzöld sláger, és a világhírű dal, az „öngyilkosok himnuszának” szerzője maga is öngyilkos lesz. De visszatér oda, ahol életét, mint zongorista, élte: a legendás Kispipába. 

A mi előadásunkban három szereplő – Seress Rezső, felesége, Helén és egy pincér – szemszögét ismerhetik meg a nézők. A Rudolf Péter által megformált főszereplő egy meglehetősen ellentmondásos és szenvedélyes szerelem tükrében, halála után emlékszik vissza élete fontosabb stációira, újraéli a történelem viharait. Az előadás anekdotákban fennmaradt eseményekre épít, Seress dalait Müller Péter Sziámi válogatta össze az egyes jelenetekhez, színes és izgalmas zenei tükröt tartva ezzel a közönségnek” – mondta az előadásról a rendező.

                 Rudolf Péter az előadásban / Toldy Gábor fotói a képre kattintva tekinthetőek meg!

Az előadásban Rudolf Péter partnerei: Nagy-Kálózy Eszter és Nagy Sándor. A díszlet Horgas Ádám, a jelmezek Bujdosó Nóra munkái. A Szomorú vasárnap a bemutatót követően március 30-án és 31-én, illetve április 1-én és 2-án látható a Madách Színházban. Minden nap két-két alkalommal: délután 3 és este 7 órai kezdettel.

Kapcsolódó cikkek

„Mint mikor a pránanadiban megnyitják a koronacsakrát” (Nagy Sándor)

süti beállítások módosítása