A Jurányi megnyitja közönsége előtt a Szertárát

A havi rendszerességgel jelentkező programok minden alkalommal más témát járnak körül. Az április témája a nevelés.

Szeretnél többet megtudni egy-egy előadásban felmerülő témáról? Vannak kérdéseid az előadások után és érdekel a többiek véleménye? Szeretnél egy új közösség tagja lenni? Örömöt lelnéd színházi játékokban? Gyere és próbáld ki a szertár programjait! Nem csak iskolásoknak! – csalogatják az érdeklődőket a szervezők. 

bebujos_ea_domolky_daniel_web_005.jpg       Réti Adrienn és Schruff Milán a Bebújós előadásában (fotó: Dömölky Dániel)

A Kicsengető keretén belül havonta két előadás utáni közös gondolkodásra nyílik lehetőség. A háromnegyed órás kicsengető alkalmak a hónap témáját fókuszba helyezve újszerű módszerekkel segítik az előadás feldolgozást. A Kicsengető április 4-én kezdődik a Szülői értekezlet előadása után, majd április 11-én kerül ismét megrendezésre a Bebújós előadását követően. 

A Lyukas óra a hónap témáját játékosan boncolgató, havi egyszeri másfél órás foglalkozás felnőtteknek. Az első alkalom április 21-én lesz, délután 6-tól este fél 8-ig. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztráció a juranyiszertar@gmail.com email címen. 

A Témazáró programja a tematikus hónapok végén szakmai vendégek bevonásával megvalósuló ismeretbővítő előadás és beszélgetés másfél órában. Az első alkalom április 26-án lesz, és szintén délután 6-tól este fél 8-ig tart.  

szertar.jpgSzertár (forrás: jurányi Ház)

A Faliújság pedig lehetőséget és felületet ad a hónap témájához kapcsolódó közösségi alkotásra a Jurányi falain.

(Forrás: jurányi Ház)

Kapcsolódó cikkek

Mit csinál a gyerek, ha játszik? - Kritikák a Bebújósról
Már az oviban is baj van - Előadásajánló
Schruff Milán: „Hamar kiderült, hogy semmiképp sem szabad hangicsálni” (Bebújós)
Petrik Andrea: „Élvezet ezekkel a szavakkal játszani” (Bebújós)

süti beállítások módosítása