Holnap ismét lesz Vígmajális

Május 1-én rendhagyó programokkal, koncerttel várja a Vígszínház a közönséget, hogy együtt ünnepeljék a 122 éves teátrumot.

Akárcsak az eddigi években, az idén is számos meglepetéssel várják a nézőket a kedden, délután 3 órától kezdődő rendezvényen, amelyen fellépnek a társulat művészei, és koncertet ad a Grund, a vígszínházi fiúzenekar is.

A zenekar 2017. május elsején alakult, a Vígszínház 121. születésnapján adta első koncertjét. A zenekar tagjai mindannyian A Pál utcai fiúk című zenés játék vígszínházi előadásának szereplői: Wunderlich József, Ember Márk, Zoltán Áron, Medveczky Balázs és a zenekarvezető: Fesztbaum Béla. A zenekar egyre bővülő repertoárján helyet kap A Pál utcai fiúk számai mellett több, legendás vígszínházi sláger, jól ismert Presser-dal és néhány kedvenc a hazai és a külföldi klasszikus rock világából. 

vig_3.jpgVígszínház (forrás: GlobePhoto.net) 

A Vígmajálison azt is megtudhatja a közönség, hogy milyen előadásokat terveznek a Vígszínház 123. évadában.

A délután folyamán 5 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni a következő évadra szóló bérletet, az előadásokra pedig 10 százalékkal olcsóbban válthatók jegyek.

Akik az ingyenesen látogatható rendezvényen nem tudnak rész venni, a Vígszínház hivatalos Facebook-oldalán élőben követhetik a Vígmajális programjait.

(Forrás: MTI)

süti beállítások módosítása