Szereplőválogatás a Magyar Színházban

A Magyar Színház meghallgatást hirdet Időfutár című, készülő előadásához 16-18 év közötti fiúk és lányok számára. 

Olyan fiatalok jelentkezését várják, akik mélyebben érdeklődnek egy színházi előadás létrejöttének kulisszatitkai iránt, van türelmük az aprólékos munkához, tudnak 6 hetet hiányozni az iskolájukból, és később sem bánják, ha az estéjük 10 után ér véget – a színházban.  

magyar.jpgMagyar Színház

Az előadásról 

Gimesi Dóra - Jeli Viktória - Tasnádi István - Vészits Andrea: Időfutár (ifjúsági előadás)
Rendező: Tasnádi Csaba
Bemutató: 2018. október 13. 

A 14 esztendős Hanna és barátai az internetgeneráció tagjai, a 21. század gyermekei. Amikor osztályfőnökükkel múzeumlátogatáson vesznek részt, az unatkozó Hanna felfigyel Kempelen Farkas sakkautomatájára és játszani kezd vele. Miután mattot ad a gépnek, váratlanul a múltban találja magát, 1791 szeptemberében, Bécsben, Kempelen Farkas műhelyében. A múlt s a jövő találkozása azonban cseppet sem veszélytelen… 

Főbb szereplők: Döbrösi Laura, Pásztor Ádám, Bede-Fazekas Anna, Pavletits Béla.

Információk 

Próbaidőszak kezdete: 2018. augusztus 21. 

A próbák és az előadások iskolaidőben nemcsak a délutánt és az estéket fogják érinteni, hanem a délelőttöket is, tehát a tanítási idősávban várhatók, és rendkívül megterhelők! Ezért, azok, akik nem tudják megoldani a huzamosabb iskolai hiányzást, illetve a késő esti hazajutást, fontolják meg a jelentkezést! 

A jelentkezés menete

A színház honlapjáról (http://pestimagyarszinhaz.hu/) letölthető, kitöltött jelentkezési lapot fényképpel együtt küldje el elektronikusan az alábbi e-mail címre: idofutar.casting@mszinhaz.hu 

Jelentkezési határidő: 2018. május 15. 

A kiválasztott jelentkezőket e-mailben értesítik a meghallgatás pontos időpontjáról, melyet várhatóan május végén tartanak. 

Meghallgatási anyag

Egy kívülről elmondott vers vagy egy monológ jól jöhet, de nem jelentkezési feltétel!
Tetszés szerint bármivel lehet készülni, a színház nyitott a kreativitásra!

süti beállítások módosítása