Alföldi Róbert egy sötétebb tónusú Chicagót rendez az Átriumban

Alföldi Róbert elmondta, hogy a Magyarországon eddig bemutatott előadásokkal ellentétben egy giccstől mentes előadást szeretne létrehozni.

Az Őrült Nők Ketrece négy éve tartó sikersorozata után az előadás alkotói idén új musicalt mutatnak be az Átriumban: ezúttal John Kander, Fred Ebb és Bob Fosse Chicago című darabját viszi színre Alföldi Róbert, a magyar szöveget ismét Ugrai István jegyzi, a zenei vezető Csengery Dániel. 

 chicago_casting_alfo_ldi_ro_bert_rendezo_va_ri_bertalan_koreogra_fus_foto_me_sza_ros_csaba.jpgAlföldi Róbert rendező és Vári Bertalan koreográfus (fotó: Mészáros Csaba)

Alföldi rendezése a boldogság és a boldogulás keresésére fókuszál, a darab a „tradicionális” színrevitelekhez képest sötétebb, a szereplők valós társadalmi közegét ábrázoló tónust kap. 

Billy Flynn ügyvéd szerepében Fekete Ernő és Brasch Bence, Velma Kellyként Parti Nóra, Roxie Hartként Sodró Eliza és Huzella Júlia láthatóak majd, az egyedire hangolt Konferanszié szerepében Hámori Ildikó, Morton Mamaként Hernádi Judit és Csarnóy Zsuzsa, Fred Caselyként Figeczky Bence, Amos Hartként Mihályfi Balázs, Mary Sunshine-ként pedig Bercsényi Péter lép színpadra. A cellalányok szerepében Fodor AnnamáriaHollai AnnaNagy Anikó, Tornyi Ildikó és Vásári Mónika látható majd nyolc táncos kíséretében. A jelmezeket Tihanyi Ildi, a díszletet Kálmán Eszter tervezi, a koreográfus Vári Bertalan, az előadásban közreműködik a Ketrec bővített zenekara. 

(Forrás: Átrium)

Kapcsolódó cikkek

Alföldi Róbert Chicagót rendez az Átriumban

süti beállítások módosítása