Évad végi kettős buli a Magyar Színházban

Május 27-én  az évad utolsó SunCity​-​jét a Holnap tali! 5. évad zárórészének filmbemutató​já​val kötik egybe.

Szente Vajk, az előadás rendezője felkérést kapott, hogy ​rendezze meg ​a Holnap tali! ötödik (jelenleg futó) évadának utolsó epizódját, a 12. részt​.​ A történet szorosan kötődik a színházi előadáshoz, hiszen a​ SunCity​ musicalben elhangzó dalok kerültek a​ Szente​ Vajk által rendezett részbe is.

pb130069.jpgSunCity (fotók: Toldy Miklós)

​A tartalom: ​Egy esküvőre visz a történet, ahol Rozi és Soma házasodna össze, akik a színpadi változatban még csak kerülgetik egymást és a szerelmet, csakhogy a féltékenység még tíz év múlva is bezavar a kapcsolatukba...

A másik szoros kötődés a film és az előadás között, hogy végzett és jelenlegi Pesti Magyar Színiakadémisták játsszák szinte az összes szerepet, és persze a kihagyhatatlan Csonka András, a kétbalkezes örömapa.

A május 27-i előadást követő filmbemutatón mindenki részt vehet, aki aznapi színházjeggyel rendelkezik és regisztrál a Holnap tali! rajongói oldalon. Aki nem rendelkezik színházjeggyel, és csak a vetítésre jönne,​ annak regisztrálnia kell, és​ részt vehet a filmbemutatón. Regisztráció: http://holnaptali.whatevergroup.hu

pb130147.jpg

Díszvendégként jelen lesznek a filmben szereplő színészek, Szente Vajk a rendező, az akadémisták és a miskolci Fráter György ​Katolikus ​Gimnázium diákszínjátszó​i akik ​novemberben fogják bemutatni a SunCityt. 

(Forrás: Magyar Színház)

Kapcsolódó cikkek

A nap fotója – SunCity, a popmusical
Szente Vajk: Ezt a bangee jumpingot érdemes volt bevállalnunk

süti beállítások módosítása