Cukordíjjal jutalmazta a nézőit a Homo Ludens Project

A Cukordíj a színházi hagyományoktól eltérően a nézőközönséget dijazza és kényezteti kitartó szeretetéért.

A szegedi Homo Ludens Project színházi alkotóközössége Franz Kafka azonos című műve nyomán készült Átváltozás című előadását mutatta be utoljára az idei évadban május 28-án a ZUG Színház és Művészeti Tetthelyen.

toth_emese.JPGA Cukordíj a leghűségesebb kritikus kezében (forrás: Homo Ludens Project)

Az előadás után Benkő Imola Orsolya – az alkotóközösség művészeti vezetője és az előadás rendezője – a Samsa család dúlása és fúlása közepette kiosztotta az első Cukordíjat. 

Cukordíjazottak

Leghűségesebb Néző: Balogh Nóra
Leginteraktívabb Néző: Bognár Szabolcs
Önkéntes Diákszóró: Krämmer Erika
Leghűségesebb Kritikus: Tóth Emese
Legkitartóbb Pályakövető: Jászay Tamás 

A Homo Ludens Project az évadzárás után sem pihen. Nyáron a Bánkitó Fesztiválon vendégszerepel a Törékeny című nyomozószínházi előadásával, amely a női erőszakra hívja fel a figyelmet, majd pedig a Művészetek Völgye Fesztiválon mutatja be HLP Önálló című összművészeti színházi akciósorozatát. 

toth_emese_bognar_szabolcs_balogh_nora_ok.JPGTöth Emese, Bognár Szabolcs és Balogh Nóra

Ezek mellett javában zajlik új színházi bemutatójának, az afrikai állatmeséket feldolgozó Csillagok szíve című előadásának próbafolyamata. Az előadásban megjelenő állatfigurákat Roskó Gábor Munkácsy díjas festő- és szobrászművész tervezi. 

A ZUG Színház és Művészeti Tetthely, a Homo Ludens Project állandó játszó- és befogadóhelye pedig a következő évadban – a Homo Ludens Project előadásai és saját programjai mellett – továbbra is izgalmas vendégelőadásokkal várja a közönségét, többek között az évad elején Fehér Ferenc: Imágó című táncelőadásával.

(Forrás: Homo Ludens Project)

Kapcsolódó cikkek

Régi-új színtér nyílott Szegeden
A Homo Ludens Project most Kafkával játszik
Törékeny címmel tartott konferenciát a Homo Ludens Project

süti beállítások módosítása