Alkotótábor a Zsámbéki Rakétabázison

A Y.EAST fesztivál szervezői alkotótábort hirdetnek a fesztivál előtt, június 16. és 21. között.

Felhívás szövege

Mindig is szerettél volna építeni egy hatalmas pandát autógumikból? Régóta érdekel a land art, csak még soha nem merted kipróbálni? Szívesen segítenél kialakítani egy modern, ugyanakkor természet közeli fesztiválhelyszínt?
Gyere el a Y.EAST fesztivált megelőző alkotótáborba és tengernyi lehetőség nyílik meg előtted, mint a csillag az égen! :-) 
Ha szeretnéd, egy hétig senki hozzád sem szól, csak hallgatod a madárcsicsergést és faragsz, szoborsz, festesz hajnaltól éjszakáig.
Ha szeretnéd, egy hétig inspiráló emberekkel közösen alakíthatod ki a volt katonai rakétabázis friss, jól működő nyári arculatát.
Ha szeretnéd, minden este hazamehetsz kocsival vagy busszal, ha szeretnéd, sátrazhatsz velünk. Ha szeretnéd, senkinek nem mutatod meg, amit itt készítettél az egy hét alatt, de az is lehet, hogy egész nyáron a te munkáid között járkálnak a fesztiválozók! 

al.jpg

Reméljük, már alig várod, hogy jelentkezhess, akár művészeti egyetemre jársz, akár nem, úgyhogy gyorsan töltsd ki a jelentkezési lapot itt: https://goo.gl/forms/j0rzGRqsCMjXAsin1

Biztosítunk némi faanyagot és festéket, egy-két szerszámot és rengeteg teret, fákat, betonfelületeket. Mindenképpen egyeztess velünk, hogy mit készítenél, mert lehet, hogy néhány dolgot mi nem fogunk tudni adni, azt jó, ha magaddal hozod. Enned lesz mit, azon ne aggódj. És ha legalább három napot segítesz, adunk egy karszalagot, amivel részt vehetsz az egész fesztiválon!