Tizenkét bemutatót terveznek Kaposváron

Béres László, Tasnádi Csaba, Bozsik Yvette, Kéri Kitty és Babarczy László is rendez a következő évadban.

A Csiky Gergely Színház rekonstrukciójának ideje alatt az Együd Árpád Kulturális Központban és a Németh Antal Színművészeti és Kulturális Központban játszó társulat tizenkét bemutatót tervez a következő évadban.

kaposvari_csiky_gergely_szinhaz.jpg

A nagyszínpadon Tamási Áron  Énekes madár című székely népi játékát szeptember 28-án Béres László rendezésében, Gyárfás Miklós   Tanulmány a nőkről című zenés vígjátékát november 16-án Tasnádi Csaba rendezésében láthatja a közönség.

Fred Ebb - Bob Fosse Chicago című musicaljét Bozsik Yvette, Friedrich Schiller Stuart Maria című drámáját Kéri Kitty viszi színre. Az előbbit december 21-én, utóbbit jövő március 29-én mutatja be a teátrum. Moliere A nők iskolája című komédiáját Babarczy László rendezi, és legkorábban jövőre, április 19-én kerül műsorra.

A stúdióbemutatók között lesz Olt Tamás  Korai menyegző című drámája, Gombos Péter  Osztályvigyázz! című darabja, amelyet Fándly Csaba rendez, valamint a Joy Nicholson regényéből készült Palos Verdes tantermi dráma is.

A gyermekeknek Lázár Ervin   Szegény Dzsoni és Árnika, Andersen Hókirálynő, valamint Oleg Kuzovkov Mása és a Medve című produkcióját kínálják. A tizenkettedik bemutató a Csiky Gergely Színház és a Bozsik Yvette Társulat Bogarak című előadása lesz.

Szabó Nikolett és Benedek Dániel érkezik a kaposvári teátrumba.

(Forrás: MTI)

süti beállítások módosítása