Milyen lehet a Szerelmesek Fesztiválja?

A fesztiválon kiderül, hogy a legősibb múzsa, a szerelem hogyan jelenik meg zenében, színházban, versben, filmen, előadásban, humorban, beszélgetésben.

Szentgotthárd 2015-ben hagyományteremtő szándékkal rendezte meg az első alkalommal a Szerelmesek Fesztiválját. A szervezők ígérete szerint a Fesztiválon kicsi és nagy, fiatal és fiatalos, szerelmes és nem szerelmes, mindenki megtalálja a maga szórakozását. 

bagoly.jpegSzabó Kimmel Tamás és Jordán Adél a Bagoly és Cica előadásában (forrás: Orlai Produkció)

Június 29-én, pénteken Masszi Ferenc Prima díjas festőművész kiállításával veszi kezdetét a fesztivál a Templomgalériában, majd Hámori Gabriella Gyarmati Fanni naplóját feldolgozó előadását tekinthetik meg az érdeklődők a színház aulájában. Gubás Gabi és Fenyő Iván  Ha lenne más is… avagy a Férfi és a Nő című estjén közismert slágerek meglepő átdolgozásával találkozhatnak az érdeklődők, latinos stílusokban, a világirodalom legszebb verseivel fűszerezve.  Az első napot pedig Pély Barna egy szál gitáros koncertje zárja a színház előtti téren. 

Június 30-án, szombaton Szabó Kimmel Tamás és Jordán Adél Bill Manhoff: Bagoly és Cica darabjával érkeznek a színházba. Este az Abrakazabra zenekar kíséretében Radics Gigi és Király Viktor élő nagykoncertje látható és hallható a Várkertben. A koncertek után ugyanitt DJ Shepherd szórakoztatja az aludni még nem vágyókat.  

Július 1-jén, vasárnap érezik a Kiskalász Zenekar és hozzák magukkal a Zsákbamacska, a Százlábú és a Hepehupa című lemezük legjobb dalait. A gyermek-koncertet a Doktor Herz című musical követi a Magyarock Dalszínház előadásában a Kolostorudvarban. Érdekessége, hogy a rendező, Laklóth Aladár az ősbemutatón Panchot alakította, Winnettou szerepében pedig ezúttal Ganxsta Zolee-t láthatjuk.  A fesztivált a Liszt-díjas énekes, Charlie koncertjével zárja a Várkertben, amelynek vendége Malek Andrea lesz. 

A fő programelemeken túl – több helyszínen – vásár, filmfesztivál a Csákányi László Filmszínházban, szerelmes programok a St. Gotthard Spa & Wellness termálparkban, kézműves foglalkozások, játékok, ugrálóvár, fotózás illetve számos egyéb kiegészítő program várja a látogatókat.

(Forrás: Szerelmesek Fesztiválja)

süti beállítások módosítása