Rémes születésnap Détár Enikővel

Détár Enikő főszereplésével mutatja be a Spirit Színház Charles Laurence Rémes születésnap (Alice élete) című vígjátékát. 

Mi lehetne rémesebb annál, mint egy temetéssel kezdődő születésnap? Ebből az alaphelyzetből indul a darab, amelyben Détár Enikő egy klasszikus bombanőt alakít. Alice ráadásul a híres amerikai szobrász, Matthew Hogan özvegye és legkedvesebb modellje. Ez a napja azonban csupa bosszúság. Nem elég, hogy Londonba kellett utaznia egyik legjobb barátja temetésére, kísérője Ned folyamatosan kritizálja amiatt, hogy alávetette életét férje művészetének. 

dsc_6767.JPG Bardóczy Attila és Détár Enikő az előadás próbáján (fotó: Lantos Zsuzsanna)

Az élcelődés közepén beállít egy erőszakos fiatal újságírónő, aki Alice elhunyt férjének titkairól szeretne könyvet készíteni. A biztonság kedvéért magával hoz egy call boyt, aki majd ráveszi az „öregasszonyt” a beleegyezésre. Ám Alice másképp képzeli születésnapját...  És bár az újságírónő mindent megtesz, hogy Alice felfedje fiatalkorának titkait, végül közösen felismerik, hogy a jövő érdekében néhány alapvető dolog kiigazítására lenne szükség.  

A Rémes születésnapot a Spirit Színházban Bányai Gábor rendezésébe mutatják be, a további szerepekben Tornyi IIdikót, Varju Kálmánt és Bardóczy Attilát láthatjuk.  

Az előadás a július 24-ei bemutatót követően július 25-én és 26-án, valamint október 18-án látható a Spirit Színházban.

(Forrás: Spirit Színház)

süti beállítások módosítása