Most a húszéveseké a világ – legalábbis a Trafóban

Az idén 20 éves Trafó októberi születésnapjára egy közösségi színházi előadással készül, aminek most te is a részese lehetsz!

A Trafó felhívása

A történetek fontosak. Történeteket használunk megismerésre éppúgy, mint menekülésre, vagy szórakozásra. Történetté válnak az emlékeink, amint elmeséljük őket. Mesélünk piacon, utcán, konyhában, iskolában és uszodában. Meséljünk most színházban! Mindenkinek van története, és mindenki története számít. Mi most hangot adunk ezeknek a történeteknek, a Trafó mindenkire kíváncsi. 

trafo.jpg                                            Forrás: Trafó

Mit jelent húsz évesnek lenni? Úgy értem, számodra? Mi az a történet, amit szívesen megosztanál másokkal? Ami meghatároz? Valami, ami vicces, szokatlan, vagy éppen intim? Hányat írtunk éppen? Milyen volt a politikai helyzet? Mik voltak a céljaid? Érezted, hogy felnőttél? Mi változott azóta? Van olyan, hogy „húszévesség”?

Várjuk videódat, amennyiben voltál már húsz éves, épp annyi vagy, illetve legalább már középiskolába jársz. Ha Budapesten élsz, és szívesen részt vennél előadásunk létrehozásában, akár személyesen, akár a történeteddel, küldj egy maximum 5 perces felvételt augusztus 12-ig.

Mesélj nekünk a te „húszévességedről”!

A videókat a gondolatgenerator@trafo.hu címre várjuk.

süti beállítások módosítása