A Gézagyerek és a Fodrásznő a Bakáts Feszten

Az augusztus 23-a és 26-a között megrendezendő összművészeti szabadtéri fesztiválnak a Kálvin udvar, a Rombusz terasz és az Erkel utca ad helyet.

A fesztivállal Ferencváros Önkormányzatának egyik célja, hogy minél több, Ferencvárosban vagy testvérvárosaiban élő és alkotó művész mutatkozhasson be a közönségnek. A kevésbé ismert művészek mellett európai hírű fellépők is színesítik a programot azzal a szándékkal, hogy a látogatók megismerjék és megszeressék a IX. kerület rejtett kincseit. A fellépők között lesz Palya Bea, a Szakcsi Trió, a Mystery Gang, a Gyárfás–Premecz Organ Trió, a MÉZ együttes, Janklovics Péter és Sándor György is.

g623.jpgBörcsök Enikő és Takács Géza A Gézagyerekben (fotó: Somfai Sándor)

Színházi előadásokban sem lesz hiány. Augusztus 23-án a Pinceszínház Háy János színművéből készült A Gézagyerek című előadását láthatja a közönség, másnap a Csehov-novellákból Kiss Csaba által írt De mi lett a nővel? kerül színre. Augusztus 25-én délelőtt a Stúdió K Színház gyerekelőadását, Zalán Tibor Szamár a torony tetején című darabját nézhetik meg kisebbek és nagyobbak, Fodor Tamás rendezésében. Ugyanaznap este Viktor Rizsakov rendezése, a Nemzeti Színház Fodrásznő című előadása lesz látható a Kálvin udvaron.

Részletes programfüzet itt található.

(Forrás: MTI, Bakáts Feszt)

Kapcsolódó

A Gézagyerek – Háy János bemutatóra készül a Pinceszínház

süti beállítások módosítása