Bodrogi Gyula egy főszereppel mutatkozik be a Spirit Színházban

A színművész mellett Gulyás Dénes, Czukor Balázs és kaposvári fiatalok is debütálnak az új évadban. 

Új játszóhellyel és számos bemutatóval készül a következő évadra a Spirit Színház. Bodrogi Gyula  Az őslakó című film színházi adaptációjában debütál a teátrumban, míg Gulyás Dénes operaénekes első prózai rendezésében Thomas Mann Mario és a varázsló című művét állítja színpadra. 

bodrogi_gyula_stekovics.jpgBodrogi Gyula (fotó: Stekovics Gáspár)

2015 októberében a Chatszoba című előadással nyílt meg a Margit híd budai hídfőjénél a Spirit Színház. Három évvel később, először a pszichothriller felújított változata lesz látható a teátrum új kamaratermében Réti Barnabással és Nagy Enikővel a főszerepben. 

Az évad első bemutatója szeptember 20-án Oscar Wilde Dorian Gray című műve lesz. A darabot Czeizel Gábor állítja színpadra, Eszes Szabolcs és Bakonyi Alexa főszereplésével. Október 3-án magyarországi ősbemutatóként kerül színre a Mennyit érünk című darab, amelynek középpontjában egy különleges apa-fia kapcsolat áll. Sztárek Andrea rendezésében Perjés János és Szalay Bence játszik. Az exkluzív, szinte zártkörű kamaraterem első bemutatója, Thomas Mann Mario és a varázsló műve szintén az ő párosukkal kerül színre. A világszerte ismert operaénekes, Gulyás Dénes pedig ezzel a darabbal debütál prózai rendezőként. A különleges térben kerül színre Az óceánjáró zongorista legendája is, melyben Perjés János mellett Megyeri Balázs kelti életre az előadásban élőben játszó zongoristát. Maria Callasról szól a Mesterkurzus című előadás, amelyben Nagyváradi Erzsébet játssza a legendát. 

perjes_szalay.jpgPerjés János és Szalay Bence (fotó: Csányi István)

Az őslakó című film színpadi adaptációja, Bányai Gábor rendezésében és Bodrogi Gyula főszereplésével decemberben kerül műsorra.   

Januárban Voith Ági jutalomjátékaként kerül színre az Örökké...szabadon..., egy keserédes színház, amelyben a színésznő partnere Varju Kálmán lesz. A szerelem forgandó című angol komédiát pedig Bányai Gábor állítja színpadra, ebben az előadásban mutatkozik be először a Spirit Színházban az Oltári csajok című sorozatban népszerűvé vált Michl Juli.

Február a „nagyasszonyok” hónapja lesz: Hegyi Barbara, Igó Éva és Kocsis Judit kelti életre a legendás Csütörtöki hölgyeket. A tervek szerint márciusban a Karamazov testvérekben kaposvári fiatal művészek mutatkoznak be, az előadást a Nemzeti Színház tagja, Nagy Márk álmodta színpadra és rendezi. 

hegyi_barbara.jpgHegyi Barbara (fotó: Csányi István)

Az április egy Neil Simon ősbemutatóé. A London lakosztály jeleneteiben többek között Elek Ferenc, Marjai Virág és Hegyi Barbara lép színpadra, Jantyik Csaba rendezésében. Czukor Balázs  Az arab éjszaka című darabot rendezi májusban, majd júniusban az Angyalok Amerikában színházi adaptációját állítják színpadra.

(Forrás: Spirit Színház)

süti beállítások módosítása