Vári Évát köszönthetjük a Belvárosi Színházban

„Most nem ő ad nekünk, mi szeretnénk neki” – színészkollégái műsorral köszöntik a Kossuth-díjas színésznőt.

A Karrier-dal elnevezésű eseményen az Örkény Színház, a Katona József Színház, a Thália Színház, a Nemzeti Színház művészei és szabadúszó színművészek lépnek fel. Az est konferansziéja: Bercsényi Péter, (pécsi) szak-kommentátora: Lang Györgyi, hangja: Falusi Mariann, kreatív vezetője pedig Máthé Zsolt, két különleges vendége: Parti Nagy Lajos és Spiró György.

roseutolso2.jpgVári Éva (fotó: Véner Orsolya)

Vári Éva 2017 nyarán hazaköltözött Pécsre. Volt sok búcsúeste, de nekünk, budapesti nézőknek mégis hirtelen jött a hátralépés. Nem tudtunk elbúcsúzni tőle úgy, ahogy mi szerettünk volna. Nem tudtuk elmondani; hálásak vagyunk, hogy huszonöt évig itt volt velünk a budapesti Broadway-n. (Na jó, Halhatatlanként a lábnyoma itt maradt a Nagymező utcában.) Újra egy közös budapesti estét szeretnénk Magdussal, Mirenaval, Shirleyvel, Lilyvel, a Feleséggel, Sarahval, Rose-al és Edith-el, vagyis Vele.

Hajszálpontosan 60 évre rá azon a napon, amikor először színpadra lépett Kaposvárott. 2018. október 10. napján találkozunk majd a Belvárosi Színházban egy Karrier - dalra, egy vidám estére vele, érte és neki. Most nem ő ad nekünk, mi szeretnénk neki” – olvasható a Karrier-dal felvezetőjében.

Az est október 10-én, este 7 órakor kezdődik a Belvárosi Színházban.

(Forrás: Belvárosi Színház)

süti beállítások módosítása