Pop, színház, elektro a Fierbințeanu duóval

Extrém vizualitás, élő zene és korunk kritikája egy előadásban, a Bakelitben.

A román Fierbințeanu duó vendégszerepel a Bakelit Multi Art Centerben november 17-én. Amire számítani lehet: pop-punk esztétika filharmonikus fenséggel, elmélyülés a hétköznapok valóságában, az ember hitében és modern illúziókban, mint amilyen a szerelem, civil jogok, pornográfia, szocializmus, kapitalizmus, Isten, Sátán, Elvis, New York, és a többi.

02_fierbinteanu_foto_by_alina_usurelu_small_1.jpg                                Gabriela Fierbinteanu az előadásban (fotó: Alina Usurelu)

A The Great Scheme Of Things két főszereplő - a „valós-ál”- művészek, a tisztességes férfi és nő - és az ő találkozásuk körül forog, beleértve a releváns és irreleváns témákat és jelen korunk napi szinten használt szlogenjeit is. Ebben a környezetben a szereplők személyes, művészeti és reklámipari forradalomra készülnek.

A Fierbinteanu art-pop duót Gabriela Fierbinteanu (ének) és Cristian Fierbinteanu (számítógép, basszus, ének) párosa alkotja. Megnyerték a Cseh Centrum által szervezett Antonin Dvorak remix versenyt, élőben játszottak számos európai színpadon a berlini Konzerthaust is beleértve, és a Local Recordsnál jelentek meg albumaik.

(Forrás: Bakelit Multi Art Center)

süti beállítások módosítása