Minden gyerek jusson el színházba! – Imre herceg bérlet Veszprémben

A veszprémi kistérségben nehéz körülmények között élő fiatalok színházba jutását segíti a teátrum új kezdeményezése, amely jelképes áron vehető igénybe. 

Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója és Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes alapvető célként fogalmazták meg, hogy minden gyermeknek lehetősége nyíljon eljutni a színházba, hiszen ők alkothatják majd később az előadások visszatérő törzsközönségét. A veszprémi kistérségben jelenleg nehéz körülmények között élő fiatal nézőknek az utazási költséggel együtt már megterhelő lenne egy színházi bérlet megváltása, ezért a pápai, a balatonfüredi és a veszprémi tankerületek közreműködésével – akik eljuttatják számukra a színház kínálatát – jelképes, mindössze négyszáz forintos áron juthatnak hozzá Imre herceg bérletükhöz. 

46645862_303472517171320_8806075672960172032_n.jpgA veszprémi Petőfi Színház (forrás: Petőfi Színház)

Az ünnepekre bérletszünetben látható előadásokat kínál a veszprémi teátrum. December 1-én, délután 5 órától a Kincskereső kisködmön című színdarab, december 26-án, délután 3 órától a Diótörő és Egérkirály című musical, december 28-án, délután 3 órától pedig az egy éve bemutatott Isten pénze című karácsonyi történet kerül színre. 

Az év utolsó hónapjának újdonsága a december 8-án, délután 3 órától megrendezésre kerülő első veszprémi színházi maraton, amelyen a Jövőre veled, ugyanitt című romantikus vígjáték első és második részét egymást követően láthatják majd a nézők. A két előadás szünetében stílusosan amerikai hamburger vacsorára várják a vendégeket, és kötetlen beszélgetésre is sor kerül majd Hargitai Ivánnal, az előadás rendezőjével.

A Veszprémi Petőfi Színház az óév utolsó napán sem feledkezik meg közönségéről: december 31-én, délután 5 órai kezdettel zenés szilveszteri találkozásra várják a nézőket Bodrogi Gyula és Voith Ági Minket nem lehet elfelejteni című estjével, amit hajnalig tartó mulatság követ élőzenés műsorokkal, finom ételekkel és italokkal, valamint értékes tombola nyereményekkel.

(Forrás: Veszprémi Petőfi Színház)

süti beállítások módosítása