Kálloy Molnár Péter visszatért a színpadra

A színművészt másfél hónappal ezelőtt mentő szállította kórházba az Operettszínházból, de szombaton már előadta Caveman című egyszemélyes előadását.

Kálloy Molnár Péter a Luxemburg grófjának október 28-ai előadásán a második felvonásban már nem tudott színpadra állni, és kórházba kellet szállítani. Mint kiderült, a szívével volt a gond, ami miatt életmódváltást javasoltak neki az orvosai.

kalloy.jpgKálloy Molnár Péter

Mint azt a Blikknek elmondta, egy dolog elhatározni az ijedelem után a változtatást, és egy másik dolog megtenni. Ő azonban mindent megtesz, hogy rendbe szedje a szervezetét: változtatott az étrendjén, próbálja kerülni a stresszes helyzeteket (például vezetés helyett inkább tömegközlekedéssel utazik) és sokkal többet mozog. A legnehezebb számára a cigarettáról való leszokás. Bár amióta kórházba került, nem gyújtott rá, ehhez hatalmas erőre van szüksége.

Tizenhárom évig dohányoztam, de október 28-a óta egy szálat sem szívtam. Bevallom, minden változást jól viselek, könnyen lemondok akár a sertéshúsról vagy a koffeinról is, de cigi nélküli élet nagyon nehéz. Most azzal csapom be a szervezetem, hogy a koffeinmentes kávé mellé a keverőpálcikát rágcsálom, bár a legjobb az lenne, ha a dohányzásra emlékeztető mozdulatot is elfelejteném” – árulta el a Blikknek.

Másfél hónapos kihagyás után a Caveman című előadásával, a Hatszín Teátrumban lépett első alkalommal színpadra. Gálvölgyi Dorkától, a színház igazgatójától megtudtuk, hogy Kálloy Molnár Péter „kifejezetten jó formában és kondícióban van, és jó hangulatban ment le a szombati előadás is”. Legközelebb ma este fog szerepelni – szintén a Hatszín Teátrumban – a S.Ö.R. című produkcióban.

(Forrás: Blikk, Hatszín Teátrum)

süti beállítások módosítása