A nap fotója – Udvaros Dorottya ismét nagy szerepben látható

A színésznő Földes Eszterrel Az utolsó tűzijáték című előadásban két elgondolkodtató, finomra hangolt anya-lánya kapcsolatot játszik egybe.

Noha mostanában kevesebbet láthatjuk színpadon, mint szeretnénk, Udvaros Dorottya tagadhatatlanul nagy színésznő. A különböző színészi és alkotói generációk közös munkáját célzó Találkozások program keretén belül most partnerként Földes Eszterrel, rendezőként a marosvásárhelyi Csábi Annával dolgozik együtt, Jordán Tamás mentori közreműködésével.

                 Udvaros Dorottya az előadásban / Toldy Miklós fotói a képre kattintva tekinthetőek meg!

A darab nem ígér könnyed esti szórakozást, fajsúlyos magunkba nézést viszont annál inkább: Meddig tart a szülői hivatás, meddig anyja valaki felnőtt lányának? Megtörténhet, hogy egy anya ne szeresse gyermekét? Gyűlölheti, lenézheti egy gyermek a szüleit? Bepótolható-e az anyai odaadás? Lehet egy gyermek a meg nem valósult szakmai vágyak beteljesítője, vagy nem más, mint rivális, tolvaj? Létezik jó szülő-gyermek kapcsolat, ha két ellentétes mentalitású generáció egymásnak ennyire kiszolgáltatott?

A Manna Produkció és a Bethlen Téri Színház közös előadása január 8-án és 15-én látható a Bethlen Téri Színházban, este 7 órai kezdettel.

Kapcsolódó cikkek

Találkozások – Udvaros Dorottya a Bethlen Téri Színház színpadán

süti beállítások módosítása