Szabó Kimmel Tamás kibukott az előadás alatt mobilozókra

A színész kétszer is kilépett a szerepéből, és kiszólt a Száll a kakukk fészkére előadása közben.

A produkció közben a nézőtéren megszólalt egy telefon, mire a színész kissé haragosan kiszólt a színpadról: Én is felhozzam az enyémet? – majd mintha mi sem történt volna, profin folytatta tovább a szerepét. Azonban a kis közjáték ellenére, a második felvonásban is akadtak mobilozók, akik már olyannyira kihozták a sodrából, hogy egy percre megállította az előadást, és rápirított a közönségre – adta hírül a Bors.

szall_3.JPGSzabó Kimmel Tamás, Róbert Gábor (hátul) és Péterfy Bori az előadásban (fotó: Toldy Miklós)

Ezután megkeresték a színészt, aki elmondta, hogy „Muszáj megérteni, hogy nekünk a színjátszás a munkánk. Azért próbálunk hónapokat, hogy nyújtsunk valami értékeset a színpadon. De ha nem tisztelnek meg a figyelmükkel, és nem hagyják, hogy adjunk, saját maguktól is elveszik az élményt!

Még sosem szakított meg emiatt előadást, de már korábban is szóvá a mobiltelefonok ki nem kapcsolását: „Volt már példa rá, hogy kiszólogattam a nézőtérre, mert sajnos ez előadásról előadásra ismétlődő eset, de még nem szakítottam félbe darabot. De nem bánom, mert megható volt számomra, hogy a közönség nagy része megtapsolt a rendre intés után. Nem tudtam volna tovább játszani a becsörgő, befénylő telefonok miatt. Teljesen szétcseszte a koncentrációnkat, és nagyon mérges voltam! Úgy gondolom, azért mert valaki kifizet egy jegyet, az nem azt jelenti, hogy a színész egy kutya a színpadon, akivel a közönség bármit megtehet!

(Forrás: Bors)

süti beállítások módosítása