Kerényi Miklós Gábor rendezi a Lovas Színház Demjén-musicaljét

Pintér Tibor a keresztényi megbocsátás jegyében kérte fel az Operettszínházból meglehetősen botrányos körülmények között távozó rendezőt.

A Demjén Ferenc életművét feldolgozó musical Pintér projektje, és amikor néhány hónapja összefutottak KERO-val, hamar arra jutott, hogy a darab jó alkalom, hogy újra együtt dolgozzanak, és az Operettszínház egykori igazgatója lesz a legjobb választás a darab élére.

kerenyi.jpgKerényi Miklós Gábor

Hogy a rendezőt többen zaklatással vádolták meg, sőt, egyes erőszakos atrocitásokat ő maga is elismert, és bár fel nem jelentették, egykori színháza éléről sanyarú nyolc havi végkielégítéssel távoznia kellett, az látszólag nem érdekli Tenyát, szerinte ugyanis meg kell bocsátani – nyilatkozta a Nemzeti Lovasszínház vezetője a Blikknek.

„Senki nem várhatja el, hogy egy életre eltiltsanak a foglalkozásomtól. Nem vagyok semmiféle pozícióban, csak rendezek, mert az egy jó dolog. Szeretem azt az őrült szenvedélyt, amellyel Tibor dolgozik. Hiszem, hogy a Demjén-musicalből jó és meghatározó darabot csinálunk!” – mondta Kerényi Miklós Gábor.

(Forrás: Blikk, 24 óra)

süti beállítások módosítása