Sikerdarabjaival nyit a Játékszín

A 2019/2020-as évad szeptember 5-én indul a Teréz körúton. 

Szeptemberben műsoron lesz az előző szezon két bemutatója: az első előadásnapon a Legénybúcsú négyes szériája kezdődik meg, a hó végén pedig hatszor játsszák legkeresettebb produkciójukat, a Menopauzát. A négy dívához a szezonban Falusi Mariann csatlakozik, Szulák Andreával kettős szereposztásban játsszák a musical vegetáriánus, homeopátia- és ezotériamániás karakterét. 

menopauza-original-128343.jpgNáray Erika, Hernádi Judit, Tóth Enikő és Szulák Andrea a Menopauza előadásában (forrás: Játékszín)

A közönség láthat még Agatha Christie- és Hitchcock-adaptációt, a Szervét Tibor által színpadra írt Virágot Algernonnak című előadást, valamint hat klasszikus vígjátékot olyan rendezők színrevitelében, mint Szirtes Tamás, Horgas Ádám és Szente Vajk. 

A teátrum ismét részese lesz a szeptemberi, közös színházi megmozdulásoknak. 7-én, a Pozsonyi Piknik Fidelio Színpadán 16.40-től félórás zenés programban lép fel Náray Erika, Csonka András, Lévay Viktória, Szőlőskei Timea, Vadász Gábor és Kovács Gyopár. A 186-187-es standon idén is szezonnyitó kedvezménnyel várják a nézőket  a színház munkatársai és művészei. Október 23-án délutánra plusz egy Legénybúcsú előadást tűztek ki, melyre csak aznap és kizárólag a Piknik Játékszín-standján kaphatók majd jegyek – a korábban meghirdetett szeptember-októberi dátumokra már mind elkelt.

21-én, a Színházak Éjszakáján újra gazdag kínálattal készülnek. 15 órától várják a gyerekeket a Bock Színpadon, a délutáni kulisszajárás, ahogyan az elmúlt években, folyamatos lesz egy-egy színész részvételével, a nagyszínpadon ezúttal rendhagyó Beugrót játszanak Novák Péter vezetésével, ismét készülnek a legvidámabb, interaktív verses műsorral, majd házibulival zárják az estét 21.15-től. 

Az októbert a Bock Színpadon egy különleges, zenés irodalmi esttel indítják Szervét Tibor és Kendi Lajos közreműködésével, melynek címe: Szerelem.info.com.

(Forrás: Játékszín)

süti beállítások módosítása