Dupla előadással jön Budapestre az Apáca show

A tavaly óta  futó, most dupla előadással színre kerülő musical alkotói október 16-án a színpadon köszöntik az Apáca show 100 000. nézőjét.

A tavalyi év egyik nagyszabású színpadi bemutatója volt az Apáca show című zenés darab, melyet a Szegedi Szabadtéri Játékokon hét teltházas előadással mutattak be, majd ezt követően az ország vidéki nagyvárosainak sportcsarnokaiban és az Operettszínház színpadán is láthattak a nézők. 

apaca.jpg

A közkedvelt film ihlette darabot, amelyet eddig 18 országban állították színpadra, és több mint 6 millió néző látott, először a film főszereplője Whoopi Goldberg mutatta be a Broadway-n. A musical zenéjét a 8 Oscar-díjas zeneszerző Alan Menken jegyzi, aki többek között a Szépség és a szörnyeteg, az Aladdin, a Kis hableány és a Notre Dame-i toronyőr alkotója. 

Az óriás színpadon, grandiózus díszletben játszódó, diszkó és soul dallamokkal fűszerezett musical főszerepeit Alföldi Róbert, Feke Pál, Peller Anna, Csonka András, Janza Kata és a Budapesti Operettszínház sztárjai alakítják, az október 16-i előadásnak azonban egy civil szereplője is lesz: a darab 100.000. nézője. Az alkotók tervei szerint a dupla előadás első napján fogják bemutatni a szerencsés nézőt, akit a színpadra is felhívnak, hogy vele együtt ünnepeljék az Apáca show sikerét. 

Az előadás október 16-án és 17-én látható a Papp László Budapest Sportarénában.

(Forrás: Ken Media)

süti beállítások módosítása