Nyílt felhívás a IV. Infinite Dance Festivalra

A nagyváradi fesztivál szervezői tánc- és/vagy mozgásművészeti produkcióval rendelkező intézmények, alkotói csoportok jelentkezését várják.

Október 21-25. között negyedik alkalommal szervezi meg a nagyváradi Szigligeti Színház az Infinite Dance Festival tánc- és összművészeti eseménysorozatot. A fesztivál, eredeti céljainak megfelelően, a tánc- és mozgásművészet sokszínűségét kívánja bemutatni.

Jelentkezni az idf.szigligeti.ro honlapukon található űrlap kitöltésével lehetséges. A regisztrációkat, a szervezők az infiniteprojekt@gmail.com címre várják március 1. éjfélig.

Az e-mail tárgyában, kérik feltüntetni az adott társulat nevét és a produkció címét.

A válogatást az erre a célra felkért kuratórium végzi, a jelentkezések elbírálása során a szervezők a művészi kritériumok mellett a technikai és költségvetési szempontokat is figyelembe veszik.

A kuratórium tagjai: Lőrincz Katalin táncművész-koreográfus, egyetemi tanár, Vava Ștefănescu koreográfus, a bukaresti Nemzeti Táncközpont vezetője, valamint Jakobovits Márta képzőművész.

A döntésről április 30-ig értesítik a jelentkezőket. A jelentkezéssel kapcsolatos további kérdéseket az infiniteprojekt@gmail.com címen várják.

A korábbi fesztiválokról részletes információ a fesztivál honlapján található.

süti beállítások módosítása