Rendkívüli Petőfi Szalonnal jelentkezik a Veszprémi Petőfi Színház

Rendkívüli szalon, rendkívüli téma, rendkívüli módon. Mi történik a „vészhelyzet”-ben a színházban? Erről lesz szó a vészhelyzeti Petőfi Szalonban, melynek vendége Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója.

2020. április 9-én csütörtökön, 18.00 órától Rendkívüli Petőfi Szalonnal jelentkezik a Veszprémi Petőfi Színház, Facebook-oldalán. A koronavírus-járvány és a veszélyhelyzet színházat érintő hatásai kapcsán a Rendkívüli Petőfi Szalon és Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes vendége Oberfrank Pál Jászai Mari-díjas, érdemes művész, a színház igazgatója lesz. Az esemény alatt a nézők feltehetik kérdéseiket online. A tervezett témák között szerepel, hogy hogyan reflektáltak a megváltozott körülményekre, mi történt az elmúlt egy hónapban a teátrumban, és melyek a következő időszakra vonatkozó tervek.

veszpremi_petofi_szinhaz.jpg

Veszprémi Petőfi Színház

A Petőfi Szalon című programsorozat küldetése, hogy a színház számára nélkülözhetetlen, és a nézők számára láthatatlan dolgozókat „elővarázsolja” a kulisszák világából. Az érdeklődő közönség havonta egy alkalommal megismerkedhet olyan kollégákkal, akik nélkül nem működhetne egyetlen színház sem. A Petőfi Szalon korábbi alkalmain bepillantást nyerhettek a súgó, az ügyelő, az asszisztens, a világosítók, a szervezők, valamint a művészeti titkárság munkájába is. A teátrum az akusztikusokkal folytatta volna a sort márciusban, azonban a tervezett beszélgetés elmaradt a koronavírus-járvány miatt. Az áprilisi Rendkívüli Petőfi Szalon a Veszprémi Petőfi Színház Facebook-oldalán élőben követhető.

 

süti beállítások módosítása