Évadpremier meglepő szerelmi vallomással

Egy elbűvölő szerelmi vallomással és egy eddig soha nem látott archív családi felvétellel kezdődik a WMN magazin és a Katona József Színház közös produkciója, a Csak neked mondom! című sorozat második évada.

Tasnádi Bence a számára különlegesen fontos Pokorny Liát hívta beszélgetni a Sufni színpadára. Az egyébként is rendhagyó formátumban ezúttal még a korábbi részekhez képest is mélyebb őszinteséggel találkozhatunk e két csodálatos színész múltjába és jelenébe pillantva, és hallgathatunk meg egy intim beszélgetést a másik iránt érzett plátói szerelemtől a balul sikerült kapcsolatokon át a színészmesterséget övező legnagyobb dilemmákig.

foto2_pokorny_tasnadi.jpg

Tasnádi Bence és Pokorny Lia (Fotó: WMNmagazin/YouTube)

 

Nem lehetett megmondani az első percben, hogy Lia vagy Bence izgul-e jobban, amiért egy olyan felvételt hoztak magukról, amelyet eddig a családjukon kívül soha nem látott senki. Ebből kiderült, Lia hogyan került évtizedekkel ezelőtt Bence családjába, és mi történt a kézikamera előtt akkoriban.

„Előre félek, hogy mit fogok érezni, amikor ezt a felvételt megmutatjuk. Azt el kell mondanom, hogy Lia különleges szerepet töltött be a családunkban” – vezette föl a felvételt a Katona József Színház fiatal színésze. Nem csoda, hogy Lia nehezen jutott szóhoz a régi bejátszás… és Bence váratlan szerelmi vallomása után. „Nem gondoltam, hogy ma még szerelmet is vall nekem Bence!” – mondta nevetve a népszerű színésznő. A közös múlt után terítékre került a párkapcsolati nehézségek és a két színész munkájából adódó ismertség témája is.

foto3_pokorny_tasnadi.jpg

Fotó: WMNmagazin/YouTube

 

Pokrony Lia és Tasnádi Bence a WMN.HU és a Katona József Színház közös műsorában a Csak neked mondom! című produkcióban beszélgetett, amely a wmn.hu magazin YouTube-csatornáján látható.

Az első évad több mint egymilliós kattintása után kezdődő új szezon premierjét ezen a linken érhetitek el.

 

süti beállítások módosítása