"Bevallom, nagyképűek voltunk!" - Bereczki Zoltán

A WMN.HU és a Katona József Színház közös produkciójának második részében a Jászai Mari-díjas Rezes Judit egykori osztálytársát, Bereczki Zoltánt hívta vendégül egy egyedi hangulatú beszélgetésre.

Az első évadhoz hasonló sikerrel indult el a Csak neked mondom! című sorozat második szériája. Az első két epizód már 100 ezer kattintásnál jár a WMN Youtube-csatornáján.

csnm_epizod2_foto2.png

Fotó: WMNmagazin/YouTube

A második részben a Jászai Mari-díjas Rezes Judit egykori osztálytársát, Bereczki Zoltánt hívta vendégül egy egyedi hangulatú beszélgetésre. Mint kiderült, Zoli számára hamar világos lett, hogy Judit és ő két külön világ, mégis összeköti őket az a néhány küzdelmes és embert próbáló év. De vajon miért fújtak egymásra egykor? A két színész között alapvető különbség, hogy Rezes Judit bár zenés osztályba járt, végül prózai karriert futott be, míg Bereczki Zoltán az első pillanattól fogva tudta, hogy az ő helye a zenés színpadon lesz.

Mi tényleg nagyon jók voltunk. Talán túl jók. Az első féléves vizsgánkon annyira komoly produkciót tettünk le az asztalra, hogy a Szirtes meg is ijedt, hogy mit fog nekünk tanítani a következő években.

Zoli egy percig sem akart álszerény lenni, és mikor a magabiztosságról beszélgettek, Judit meg is jegyezte: „Na jó, azért egy kicsit nagyképűnek is láttalak benneteket.” – a színésznőre azonnal reagált is kollégája: „Tudod miért?! Mert azok voltunk.”

Zoli szerint Judit mindig is kilógott zenés osztályukból, mert az elejétől fogva látszott, hogy nem szereti ezt az irányt, de úgy látta bármit megtett volna, hogy színész lehessen. A máig tartó szakmai feszültség nem múlt el közöttük, de mindegyikük elismeri és tiszteli a másik munkáját és sikereit. A beszélgetésben egymást váltották a könnyed, vidám és a nagyon mély témák. Az egyik komolyabb kérdésnél Judit nem is bírta visszafogni az érzéseit és könnyek között válaszolt. „Nekem 15 évem van ebben a történetben, amit soha nem fogok kitörölni az életemből és nem is akarok, de még ez az egész, feldolgozás alatt van.”

csnm_epizod2_foto3.png

Fotó: WMNmagazin/YouTube

Bár mindkét színész igyekszik keveset elárulni a magénéletéről, még ez a téma is terítékre került. Az epizódot ezen a linken tudjátok megnézni.

https://wmn.hu/

 

süti beállítások módosítása