Így (nem) játszunk mi! - folytatódik a Körúti Színház karanténprojektje

Elkészült a Körúti Színház (nem) játszós magazinműsorának második adása, melyben a színház egész társulatával találkozhatunk.

A nagy sikerre való tekintettel elkészült a kanapébarát műsor második része is, mely szintén izgalmas és bulvármentes tartalmakkal készül, továbbá új rovatok is bekerültek a repertoárba.

igy_nem_jatszunk.jpg

Láthatunk interjút Pikali Gerdával a 16 éves Mezítláb a parkban című előadásról; ismét könyvet ajánl Kautzky ArmandPálfi György filmrendező természetesen filmet hoz; remek levest főz Lipták Péter; és két humoros rovattal is készültek a színház tagjai: elindult a Körúti kommandó és Gyebnár Csekka felnőtt mesét mond a (Nem) népmesék rovatban.

Szabó Kristóf műveltségi vetélkedője is folytatódott, és most is terítékre került az ország valaha volt legrosszabb slágerei közül egy - szavalat formájában. A műsor legvégén a Spanyolul tudni kell TV-sorozat második részét élvezhetjük, főszerepben: Vándor Éva, Tahi-Tóth László és Pusztaszeri Kornél.

 

 Műsorvezetők: Beleznay Endre és Karaivanov Lilla.

Ne felejtsetek el feliratkozni a Körúti Színház Youtube-csatornájára, és akkor biztosan nem maradtok le a következő részről sem!

 

süti beállítások módosítása