Összefognak a bábszínházak

A Ciróka Bábszínház kezdeményezésére, a gyermeknap alkalmából az ország 13 bábszínháza összefogott, és egy közös, egész napos programot talált ki.

Május 31-én reggel 8.30-tól este 21 óráig pörög az online esemény, amit a 13 bábszínház egyszerre közvetít majd. Egyszeri és megismételhetetlen alkalom, izgalmas és különleges „vendégelőadásokkal”. Ráadásul ezúttal az időjárás miatt sem kell aggódni!

porogj_velunk_2.jpg

A színes kínálattal minden korosztályra gondoltak a szervezők. A legkisebbeket és szüleiket 4 éven aluliaknak szóló babaelőadásra várják, az ovisokat és iskolásokat pedig népmesékkel, örök kedvenc klasszikusokkal, vásári játékokkal varázsolják el.


Az egész napos eseményt a Békéscsabai Napsugár Bábszínház, a pécsi Bóbita Bábszínház, a Budapest Bábszínház, a kecskeméti Ciróka Bábszínház, a zalaegerszegi Griff Bábszínház, az egri Harlekin Bábszínház, a veszprémi Kabóca Bábszínház, a budapesti Kolibri Színház, a szegedi Kövér Béla Bábszínház, a szombathelyi Mesebolt Bábszínház, a Miskolci Csodamalom Bábszínház, a győri Vaskakas Bábszínház és a debreceni Vojtina Bábszínház produkciói teszik majd feledhetetlenné.

porogj_velunk.jpg

További infóért klikk ide!

süti beállítások módosítása