Így (nem) játszunk mi! - újabb résszel jelentkezik a Körúti Színház

A Körúti Színház Így (nem) játszunk mi! című internetes magazinműsorának soron következő adása már elérhető a Youtube-on.

A Körúti Színház karanténműsora ezúttal új rovattal is jelentkezik. Körúti Színes: Mit hord egy színésznő a táskájában? Gyebnár Csekka válaszol, Mérai Kata biztonságosan sminkel. Tahi-Tóth László könyvéből ezen a héten is Esztergályos Cecília, Vándor Éva és Fila Balázs olvas fel. A hét kérdése rovatban Koltai Róbert mesél Kanadai élményeiről.


igy_nem_jatszunk_5.jpg

 

Karaivanov Lilla könyvet ajánl, Pálfi György filmajánlóját viszont sajnos a Youtube letiltotta, de a következő héten pótlásra kerül ez is... Becsekkol ismét a Körúti kommandó! Csak sztár páros kettő helyett négy tagra bővült, ugyanis belép a képbe Sanya és Tüske is. Kicsit összezavarnak mindent, de legfőképp önmagukat. Ezt követően a Körúti Színház egyik legsikeresebb új előadásából Az üvegcipőből láthatnak részleteket az érdeklődők, és egy miniriportot Mérai Katával. Szabó Kristóf új játékossal játszik a műveltségi vetélkedőjében, az adás végén pedig folytatódik a Spanyolul tudni kell című tévéjáték az ötödik résszel.


Műsorvezetők: Janklovics Péter és Szijártó Aurélia

Szereplők: Esztergályos Cecília, Koltai Róbert, Vándor Éva, Galambos Zoltán, Gyebnár Csekka, Mérai Kata, Szabó Kristóf, Tányér József, Oroszi Tamás, Pecsenyiczki Balázs, Fila Balázs, Karaivanov Lilla

Offline edit: Galambos Zoltán, Kaluczky Zsombor
Online edit: Szekér Gergő

Producer: Galambos Zoltán

További infóért klikk ide! És ne felejtsetek el feliratkozni a Körúti Színház Youtube-csatornájára, akkor biztosan nem maradtok le a következő részről sem!

 

süti beállítások módosítása