Zsebedben maradt egy Trafó-jegy?

Június 30-ig lehet rendelkezni az elmaradt Trafó-előadások jegyeiről.

A Trafó Kortárs Művészetek Háza június 30-ig biztosít lehetőséget a járványhelyzet miatt elmaradt előadásaira megvásárolt belépőjegyek rendezésére. A nézők a személyes vagy online ügyintézés során is több lehetőség közül választhatnak: visszaválthatják jegyeiket, becserélhetik a következő évadban felhasználható utalványra, illetve felajánlhatják adományként a #neváltsvisszajegyet mozgalom keretében, amit az intézmény köszönettel fogad.

A Trafó közleményében tudatja, hogy a koronavírus miatti veszélyhelyzet fokozatos feloldását követően igyekszik minél zökkenőmentesebben kárpótolni jegyvásárlóit. Online jegyértékesítő partnerének leterheltsége miatt ezért a személyes ügyintézést ajánlja nézői figyelmébe. A Liliom utca 41. szám alatti épületben hétfőtől péntekig 10 és 13 óra, valamint 14 és 18 óra között üzemel a jegypénztár, ahol várakozás nélkül nyilatkozhatnak az elmaradt előadásokra megvásárolt jegyeikről.

trafo_pic_03_gergonagy.jpg

Trafó Kortárs Művészetek Háza (Fotó: Nagy Gergő)

 

A jegytulajdonosok – személyesen és online is - három opció közül választhatnak:

1. Megvásárolt jegyeiket szabad felhasználású utalványra válthatják, amely felhasználható a Trafó 2020/21-es évadának bármely előadására, személyesen és online is, az utalvány értékhatáráig. Számos elmaradt előadás esetében folyik az egyeztetés új időpontokról, így ezt az opciót ajánlják azoknak, akik továbbra is tervezik a programon való részvételt, valamint azoknak, akik a következő évad bármely más programjára kíváncsiak. Ízelítő a tervezett külföldi fellépőkről itt! Szabad felhasználású utalvány igénylése online pedig erre

2. A megvásárolt jegyek árának visszaigénylése. A Trafó jegyértékesítő rendszerének üzemeltetője (Interticket Kft.) olyan nagyszámú elmaradt/elmaradó rendezvényt kezel, hogy az ügyintézés, a kérések teljesítése több hetet is igénybe vehet. A jegyek árának visszatérítése így - az online felületen történő igénylés esetében - a nyilatkozási határidőt követően 30, de akár 60 nap is lehet. A Trafó jegypénztárában azonban nincs további várakozási idő. Jegyár-visszaigénylés online: klikk ide!

3. Jegyár felajánlása a #neváltsvisszajegyet mozgalom keretében, amely adomány-összeget a Trafó a veszélyhelyzet idején munka nélkül maradt munkatársai - többek között a technikusok, jegyszedők, teremőrök - díjazására kíván fordítani. A felajánlásról külön szükséges nyilatkozni a jegy.hu aloldalán vagy a jegypenztar@trafo.hu címre küldött e-mailben. Lemondás a visszatérítésről online itt!

jegyvisszavaltas_fb_cover_2.jpg

 

A 2019/20-as évadra szóló Trafó-bérletek érvényességét 2020. december 31-ig meghosszabbították. Az elmaradt előadásokra szóló jegyekkel kapcsolatos rendelkezésre azonban 2020. június 30-ig van lehetőség. Az érintett programok listája ezen a linken érhető el.

Minden felmerülő kérdésben a jegypenztar@trafo.hu címen lehet érdeklődni.

Bővebb információ: www.trafo.hu

süti beállítások módosítása