A Centrál Színház új jegyrendszeren keresztül értékesíti a következő évad jegyeit

A 2020-2021-es évadtól a budapesti Centrál Színház, amely évi 170 000 nézőjével a főváros leglátogatottabb színházai közé tartozik, új jegyrendszeren keresztül értékesíti jegyeit, ajándékkártyáit és hűségkártyáit.

A színház a JEGYx1 Zrt. által fejlesztett szofvert választotta, amely egyszerű, átlátható vásárlási felületével könnyű és gyors jegyváltást tesz lehetővé a nézők számára, míg az újításokkal teli program számos lehetőséget kínál a színház céljainak megvalósítására.

 

central_szinhaz.jpg

 

Puskás Tamás, a Centrál Színház igazgatója elmondta: „Már egy ideje keressük azt a megoldást, ami gyorsan, rugalmasan és újító ötletekkel szolgálja ki a jegyértékesítő tevékenységünket. A JEGYx1 Zrt. az elmúlt hónapokban elkészítette a számunkra szükséges fejlesztéseket, miközben az elmaradt előadások jegyeinek ajándékkártyára cserélése során is nagy segítségünkre voltak. A júliusban meghirdetendő szeptemberi műsor jegyeit már ezzel a programmal fogjuk értékesíteni. Előtte természetesen tájékoztatni fogjuk nézőinket a változásokról.

A Centrál Színház ezidáig az Interticket Kft. jegyértékesítő szolgáltatását használta.

 

süti beállítások módosítása