Ősszel érkezik az Infinite Dance Festival

Október 21. és 25. között negyedik alkalommal szervezi meg a Szigligeti Színház az Infinite Dance tánc- és összművészeti fesztivált – amennyiben azt az őszi járványügyi intézkedések engedik. A tervek szerint a fesztivál öt napja alatt összesen tizenhárom előadást láthat a közönség.

A fesztivál negyedik kiadásának programjában szereplő előadásokat nyílt pályázati felhívás útján, csaknem hatvan pályázati anyag közül választotta ki a szervezők által felkért háromfős, nemzetközi kuratórium, amelynek tagjai Jakobovits Márta keramikusművész, Lőrincz Katalin táncművész-pedagógus, valamint Vava Ștefănescu, koreográfus, a Bukaresti Nemzeti Táncközpont menedzsere voltak.

infinitdancefest.png

A szervezők köszönik a beküldött pályamunkákat, ugyanakkor felhívják a résztvevők és az érdeklődő közönség figyelmét, hogy a fesztivál megrendezését és lebonyolítását a következő hónapok járványügyi intézkedései befolyásolják. Az Infinite Dance Festival negyedik kiadásáról bővebb információkat a későbbiekben közöl a színház. A honlapot és a Facebook-oldalt érdemes figyelni.

A válogatásba bekerült előadások a következők:

1. Twins – Frenák Pál Társulat
2. Noir – TranzDanz / Kovács Gerzson Péter Társulata
3. Nihil Sine Deo – Contemporary Creative Dreamers
4. AfterEverAfter – Oberfrank Réka, Horváth Nóra
5. Kelly – Raubinek Lili
6. Singing Bodies Trilogy – Indie Box
7. Wonderland – Duda Éva Társulat
8. Folkamenco – FlamenCorazonArte
9. A tizedik vőlegény – Duna Táncműhely
10. Awakening – Létra Kulturális Egyesület
11. Kis esti vakság – Pataki Klári Társulat
12. sorrynotsorry – Ádám Anna
13. János vitéz – Miskolci Balett

 

süti beállítások módosítása