Csehov Újranéző - A Katona Behívó sorozata

2016. január 26. kedd, 09:01

A Katona történetében a kezdetektől kiemelten fontos szerep jut Csehov műveinek. A legújabb bemutatóhoz, a Sirályhoz kapcsolódva szeretnének képet adni színházuk korábbi előadásairól is. Az Újranéző keretében havi rendszerességgel levetítenek egy-egy előadást, ezt követően pedig az alkotókkal beszélgetnek.

platonov

 

A Katona felhívása:

 

A sorozat célja, hogy színháztörténeti áttekintést is adva megvizsgáljuk, miért és hogyan szólhatnak Csehov művei a mához, és mi rejlik a Katona előadásainak rendkívüli sikere mögött.

 

Ez alkalommal az 1990-ben bemutatott Platonov című előadás kerül sorra. (Rendező: Ascher Tamás)

Időpont: 2016. január 31., vasárnap 15 óra

 

A résztvevőket 14:45-re várjuk a színház előcsarnokába. (A programot el kell kezdenünk pontosan, ezért kérjük, hogy lehetőleg érkezzenek kicsit korábban.)

A program várhatóan 19:00 órakor ér majd véget.

 

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket az edu@katonaszinhaz.hu címen várjuk 2016. január 30., szombat éjfélig.

Ha van olyan, az egykori előadáshoz kapcsolódó történetük, amit szívesen megosztanának másokkal, vagy olyan kérdésük, amit szívesen elküldenek nekünk előre, kérjük, ezeket is írják meg a fenti címre.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

A Katona Behívó munkatársai

 

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a Színház.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.