Az "év fesztiválszervezője" lett Stenczer Béla, a POSZT leköszönő ügyvezetője

2016. február 3. szerda, 20:56

A turisztikai szakma évadnyitó fogadását és díjátadó gáláját immár 23 éve minden évben február 1-jén szervezi a Turizmus Kft. a Kongresszusi Központban.

20160201 211521-20160202-104415 2 1

 

A rendezvény évről évre a turisztikai szakma legrangosabb eseménye, az egyetlen olyan alkalom, amikor a szerteágazó szakma valamennyi vezető képviselője együtt van.

 

A mértékadó szakmai szervezetek ezt az összejövetelt találták méltónak arra, hogy átadják „az év szakembere” kitüntetéseket.

 

Lepsényi István NGM államtitkár  - 1200 idegenforgalmi szakember előtt, a Magyar Fesztivál Szövetség elnökségének javaslata alapján - Stenczer Bélának nyújtotta át "az év fesztiválszervezője" díjat. 

 

Stenczer Béla, a Pécsi Nemzeti Színház művésze, már a POSZT 15 esztendővel ezelőtti születésében is szerepet vállalt és öt esztendeje - ez év január végéig - ügyvezetőjeként is bizonyíthatta szervezői tehetségét.

 

 

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a Színház.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.