facebook
twitter
rss

2012. február 23., csütörtök - születésnapok: Almási Sándor, Bende Zsuzsanna, Dobránszky Zoltán, Georg Friedrich Händel, Kozák András, Lengyel Erzsi, Jirí Menzel, Stohl András

Molnár Sándor Tamás

a témát nyitotta: Arycsaj | 2007. január 6. szombat, 01:00

új hozzászólás

Idill | 2008. március 9. vasárnap, 17:57
simple forum | Színművészek
Jó ez a fórum!:) Imádom Satát! Fõleg a Charley nénjében! 20.-án nézem meg hatodszor!:P Ajánlom mindenkinek!:)
válasz erre

_Drusilla_ | 2008. január 8. kedd, 17:03
Húú hát ez az ember eszméletlen, hogy miket alakít a színpadon!Õ az egyik kedvencem.Nekem az Anconaiban nagyon tetszett ahogy elõadta azt az olasz macsót, de ebben a darabban szerintem mindenki egytõl egyig nagyon ott van!Én sem tudok választani, hogy melyik szerepben tetszett a legjobban, mert igazán megnyerõ az összes szerepében..legalábbis én így gondolom. :)
válasz erre

Westside | 2007. március 26. hétfő, 00:50
Zucchero! Kösz az infot az oldalról, már regeltem is :)
válasz erre
előzmény: Zucchero #21

Zucchero | 2007. március 25. vasárnap, 16:39
Sziasztok!Nekem is Sata a kedvenc színészem.Nekem a Hajmeresztõben az Anconaiban meg a Robonsonban is nagyon tetszett egyaránt!!Nem tok dönteni :D Van Satának egy fan oldala nézzétek meg: www.sata.vilaga.hu
válasz erre

Westside | 2007. március 19. hétfő, 07:55
A Hajmeresztõ valóban fantasztikus, és hihetetlenül interaktív darab. Még sosem volt részem korábban olyan elõadásban, ahol a nézõk ennyire aktívan beleavatkoznak a darab eseményeibe és a végkifejletbe. Remélem Õ lesz a gyilkos, érdekelne a dühkitörése :) Tony Whitecomb
válasz erre
előzmény: Cortex #19

Cortex | 2007. március 18. vasárnap, 23:18
A hajmeresztõt nagyon várom már, nemsokára megyek majd. Láttam képeket a darabból, meg hallottam egyik, színházi darabokban igencsak jártas barátomtól, hogy milyen jó. Várom azt a szsvazásos részt is, hisz ez nekem teljesen új, hogy ilyen interaktív. Amiket hallottam, azok alapján 100%ban biztos vagoyk, hogy visszatérek ide, megosztani az élményeim SATA-ról. :)

C.
válasz erre

Westside | 2007. március 18. vasárnap, 23:04
Egy egy tapsrendnél érezni lehet a közönség szeretetét a taps erejébõl is. Bár ez saját vélemény. Ha lesz lehetõséged rá Cortex akkor mindenképp lesd meg a Kölyök címû musicalt, ha még adják az évadban az MNSZ-ben, mert abban is nagyon hozza a karakterét. A Hajmeresztõ is jó lesz nagyon:) A Robinsonról meséljen már valaki aki látta?
válasz erre
előzmény: Cortex #17

Cortex | 2007. március 18. vasárnap, 22:52
Én még sajnos csak két szerepkörben láttam, de a Portugálban nem jut neki sok szöveg. Mondjuk, a SATA jelenség ott is adott volt. Emlékszem, hogy Õ kapott a legnagyobb tapsot. Nem hiába :)
válasz erre
előzmény: Westside #16

Westside | 2007. március 18. vasárnap, 22:50
Valóban hihetetlen, hogy milyen arcjátéka van, az Anconaiban különösen, de azért a mozgása az olasz macsó szerepében se mindennapi :) Hopp egy kép a Ludas Matyiból
válasz erre
előzmény: Cortex #15

Cortex | 2007. március 18. vasárnap, 22:48
Csatlakozok az elõttem postolokhoz :) Sok Boldog Névnapot a Mûvész Úrnak, aki a kedvenc színészem :) Meglátni és megszeretni :)) amit az Ancónai szerelmesekben produkált, szerintem felülmúlhaatlan :))) mintha egy az egyben rászabták volna a szerepet. Az arckifejezése még most is elõttem van :))) Nagyon jó színész, ezért is lett kedvencem :)

Remélem, hogy majd lesz még lehetõségem sok, újra látni Õt. :)

C.
válasz erre

Westside | 2007. március 18. vasárnap, 22:43
ÉS az elmaradhatatlan Kölyök Seres Ildikóval(Madame Foyer), Molnár Sándor Tamás(Med),Keresztesi László(Ben),Homonai István(Ed) és Szatmári György(Ted)
válasz erre
előzmény: Westside #13

Westside | 2007. március 18. vasárnap, 22:41
Giovannino az Anconai szerelmesekben:)
válasz erre
előzmény: Westside #12

Westside | 2007. március 18. vasárnap, 22:40
Akela bukása a Dzsungel könyvében:)
válasz erre
előzmény: Westside #11

Westside | 2007. március 18. vasárnap, 22:39
Boldog Névnapot kívánok Neki:)
válasz erre
előzmény: Westside #10

Westside | 2007. március 18. vasárnap, 22:37
Jaj de örülök, hogy megtaláltam ezt a topicot, amikor legutóbb kerestem akkor még nem volt:) Fantasztikus színésznek tartom, hihetetlenül jól hozza az adott karaktereket. Ha kell rózsaszínbe öltözött fodrász, vagy éppen olasz macsó. Én láttam már pár darabban, még kisebb koromban a Luday Matyiban(Õ volt Ludas Matyi), Kölyökben(Med), Hajmeresztõben, Anconai szerelmesekben, Dzsungel könyvében stb:) A Kölyök illetve Dzsungel könyve musicaleket láttátok?
válasz erre
előzmény: felicia #9

felicia | 2007. március 7. szerda, 18:03
Neked akarta írni a levelet maj olvasd el ami Arycsajnak írtam véletlenûl!
válasz erre
előzmény: arlett #4

felicia | 2007. március 7. szerda, 18:01
Szia!
Bocsi,hogy csak most írok!Én múlthét kedden voltam a Robinsonon és kétthét múlva kedden megyek 3-szorra az Anconaira!Te hány éves vagy?Mit tudsz Sándorról??
válasz erre
előzmény: felicia #3

Arycsaj | 2007. február 3. szombat, 22:08

Arycsaj | 2007. február 3. szombat, 22:07

Arycsaj | 2007. február 3. szombat, 22:05
tök jó nektek, hogy láttátok a Hajmeresztõbe!csak a színház honlapján láttam az elõadásból képeket, (mert sajna most nem nagyon mehetek sehova a betegségem miatt)de biztos tök cuki lehetett benne:)
válasz erre