facebook
twitter
rss

2012. május 17., csütörtök - születésnapok: Cser Miklós, Csombor Teréz, Haumann Péter, Holl István, Szávai Viktória

Még egy észrevétel

a témát nyitotta: YEEE | 2002. április 5. péntek, 02:00

új hozzászólás

agamemnon | 2010. június 3. csütörtök, 19:11
köszönjük az észrevételt, továbbítom a szinhaz.tv szerkesztőinek.
válasz erre
előzmény: Vecellin #37

Vecellin | 2010. június 3. csütörtök, 19:08

Nézem a szinhaz.tv-n az ASZTA beszélgetéssorozat videóit. A harmadik rész a 31. percnél megáll, akárhányszor futok neki. Lehet, hogy más is kíváncsi a lemaradt 20 percre, de ha esetleg korrigálható, én mindenképp örülnék neki.

válasz erre

iva | 2010. február 18. csütörtök, 19:32
Változás, tévedtem abban, hogy hozzászólásodat vita indítására írtad, ezért a magam naiv reflexióját inkább töröltem. Az élet pezsgését valószínűleg ilyen jellegű hozzászólások is csillapítják.
válasz erre
előzmény: Változás #34

iva | 2010. február 16. kedd, 03:33

Hozzászólásom eredeti szövegét töröltem.

válasz erre
előzmény: Változás #34

Változás | 2010. február 15. hétfő, 00:43
Olyan furcsa, hogy már nem pezseg úgy az élet, már nincs annyi kiváncsi ember, hozzászólás, reagálás, már nem olyan naprakészek a hozzászólók, mint régen. Oda a varázs. Vajha miért?
válasz erre

godspell | 2010. február 8. hétfő, 10:43

Kedves Vecellin, köszönöm, valóban!

Viszont egy honlap megújításakor szerintem figyelni kellene arra, hogy a webcímek ne változzanak. Sok tanulmányban, fórumon stb. idézhették már a linket, ami így nem működik, és az "eltűnése" nem feltétlenül vet jó fényt a honalpra.

válasz erre
előzmény: Vecellin #32

Vecellin | 2010. február 5. péntek, 22:28

Egy tipp: Ne a Google-ban keresd a cikkeket, hanem az oldal saját keresőjében (itt, felül). Az imént beírtam, hogy "Brecht a gangon", és már ki is adta a cikket.

http://szinhaz.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=15284&catid=1

Nem vagyok benne biztos, de el tudom képzelni, hogy hasonló módon minden régi cikk megtalálható az új rendszerben, csak a webcímük változott meg (a Google pedig gyakran a régi címet adja ki).

válasz erre
előzmény: godspell #31

godspell | 2010. február 3. szerda, 21:14
Elég nagy gondnak tartom, hogy a régi kritikák, cikkek, írások egyszerűen megszűntek létezni a szinhaz.hu-n. A google kidobja őket találatként, de rákkattintva vagy jön a 404-es hibaüzenet, hogy az oldal megszűnt, vagy a szinhaz.hu főoldalára dob. Se tárolt változat, se semmi. Nincs archívum az oldalon. Több száz, több ezer értékes cikk lehet elveszve az előző szerveren, vagy ki tudja, hol. Segített volna a munkámban pl. néhány régi MGP-cikk (pl. Brecht a gangon), de elérhetetlenek... Sorozatosan, hónapok óta futok bele ebbe a kellemetlenségbe az oldalon. Nagyon sajnálom.
válasz erre

modorator | 2009. november 10. kedd, 02:25

A Mennyei páholy / Kaszás Attila-topic hozzászólásának nem oda illő részletét ide helyezem:

"Vissza kellene hozni a szeméttelepről a kidobott régi szervert, mert ez az új 24 órát sem képes egyhuzamban dolgozni! Amikor írok a fórumba, sosem tudom, hogy kitart-e a kapcsolat addig, amíg megírom és elküldöm a hsz-t. Tisztára, katasztrófa sújtotta övezet lettünk!"

válasz erre

juditta | 2009. október 29. csütörtök, 11:39
Miért késik a fórum időjelzője már mindig pontosan 5 órát?
válasz erre

Nuss | 2009. augusztus 13. csütörtök, 11:08
Sajnos mindenkit érint újra, meg újra. :(  Nem lehet valahogy végetvetni ennek?
válasz erre
előzmény: Kalap #27

Kalap | 2009. augusztus 13. csütörtök, 03:02
Kedves készítők! Jelezném, hogy a Firefox böngészőben reggel óta ismét "bejelentett támadóhely" hibaüzenet fogad az oldal helyén. Nem értek hozzá, hogy ez mit jelent, és nem tudom, hogy csak engem érint vagy minden Firefoxost, de biztos nem árt, ha tudtok róla.
válasz erre

modorator | 2009. július 20. hétfő, 19:40
köszönjük, hozzászólásaitokra felhívtam a szakemberek figyelmét.
válasz erre
előzmény: Lazarus #24

Nuss | 2009. július 20. hétfő, 17:23
Én is kérdezni akarom, hogy mi volt ez a támadó webhely. 24 órán keresztül csak ez volt olvasható a nyitóoldal helyett. Most meg eltünt. Tudtok róla közelebbit?
válasz erre
előzmény: Lazarus #24

Lazarus | 2009. július 19. vasárnap, 17:53

A moderátoroknak jelezném, hogy valaki támadó webhelynek jelentette be a szinhaz.hu-t Firefox böngésző alatt!! Minden oldal letöltésekor kiad egy oldalt ezzel a szöveggel:

Bejelentett támadó webhely!       

A(z) www.szinhaz.hu címen működő webhelyről bejelentés érkezett, hogy támadó webhely, ezért a biztonsági beállítások alapján a böngésző a hozzáférést nem engedélyezi.

A támadó webhelyek megpróbálnak olyan programokat telepíteni, amelyek személyes adatokat lopnak el, a számítógépet mások megtámadására használják, vagy károsítják a rendszert.

Egyes támadó webhelyek szándékosan terjesztenek ártó szoftvereket, de sok olyan van, amelyet a tulajdonosa tudta vagy engedélye nélkül használnak ilyen célra.

válasz erre

kriszana | 2007. március 27. kedd, 11:25
á, nagyon köszönöm
válasz erre
előzmény: modorator #22

modorator | 2007. március 27. kedd, 02:41
Kedves Kriszana, a hozzászólást Kaszás Attila topicjába írtad, (51) sz. alatt, 2003-05-16 15:13 idõpontban.
válasz erre
előzmény: kriszana #21

kriszana | 2007. március 26. hétfő, 16:11
Sziasztok,

lenne egy kérdésem. Elég sokáig keresgéltem, hogy melyik topikba rakjam, végül itt kötöttem ki.
Szóval, határozottan emlékszem, hogy 2003-ban írtam a szinhaz.hu-ra egy bejegyzést az Új színház Hermelin c. elõadásával kapcsolatban. De most se a topikot, se a bejegyzést nem találom.
Tud valaki segíteni?
Elõre is köszönöm.
válasz erre

rosana | 2006. március 31. péntek, 01:08
Köszi. Most már van. :*
válasz erre
előzmény: agamemnon #19

agamemnon | 2006. március 29. szerda, 22:54
Köszönjük az észervételt, a javítás folyamatban.
válasz erre
előzmény: rosana #18