facebook
twitter
rss

2012. május 17., csütörtök - születésnapok: Cser Miklós, Csombor Teréz, Haumann Péter, Holl István, Szávai Viktória

Kritikák, kívánságok ide

a témát nyitotta: agamemnon | 2002. április 6. szombat, 02:00

új hozzászólás

Rózsa Misi | 2012. február 2. csütörtök, 18:30

*** Mivel ez a topic nem az Új Színházra, hanem a (valamikor) új (megújított) Magyar Színházi Portálra vonatkozó kritikák és kívánságok bejegyzésére indult, a tévesen ide írt hozzászólást a Színházak, társulatok / Új Színház-topicba helyeztem át.

Modorator ***

válasz erre

modorator | 2011. október 17. hétfő, 01:44

Az Információ főtémakörben van, illetve elérhető ide klikkelve:

http://szinhaz.hu/forum/1011-informacio/8043-szinhazi-eloadasok-vhs-en-dvd-n

válasz erre
előzmény: molnarrita #186

molnarrita | 2011. október 16. vasárnap, 16:39

Régebben létezett egy szinházi előadások DVD-n topic. Már nincs meg?

válasz erre
1 hozzászólás

kagy | 2011. június 19. vasárnap, 19:40

Köszönöm. 

Remélem, nem hiába dolgoztál, és pörögni fognak a topicok.

Én biztisan azon leszek.

válasz erre
előzmény: modorator #184

modorator | 2011. június 19. vasárnap, 00:55

A fórum a témakörök és témák összessége, bár van, aki egy-egy topicot is fórumnak nevez, Te pedig a témakört.

Létrehoztam a Szerzők témakörét, remélem, egyszer mozdítható lesz a témakörök sorrendje, és akkor a szerzőké nem utolsó lesz, mint jelenleg.

Az eddigi szerző-topicokat áthelyeztem a Színházi emberek témakörből a Szerzőkbe. A példaként említettek közül Spiró Györgynek és Tasnádi Istvánnak már létezik topicja.

válasz erre
1 hozzászólás | előzmény: kagy #182

modorator | 2011. június 19. vasárnap, 00:52

A halhatatlan szerzők-topic eredeti címét visszaállítottam.

válasz erre
előzmény: modorator #181

kagy | 2011. június 18. szombat, 11:18

Köszi, de én egy fórumra gondoltam, ahol a topicok a konkrét emberekről szólnának, mint a Színművészek, a Mennyei páholy vagy a Színházi emberek topcban.

Katona József, Madách Imre, Molnár Ferenc, Szakonyi Károly, Csurka istván, Spiró György, Tasnádi István és a többiek talán megérdemelnének külön topicot egy magyar színházi portálon. 

Előre is köszönöm.

válasz erre
1 hozzászólás | előzmény: modorator #181

modorator | 2011. június 18. szombat, 02:37

Hét és fél évvel ezelőtt a Színházi emberek főtémakörben indítottak egy A halhatatlan szerzők című topicot. Majdnem hat éve nem használják a fórumozók. Javaslatod nyomán most a topicot átneveztem Szerzők címűre.

Itt található: http://szinhaz.hu/forum/1013-szinhazi-emberek/1805-szerzok

válasz erre
2 hozzászólás | előzmény: kagy #180

kagy | 2011. június 8. szerda, 15:13

Kedves Modorátor!

Javaslom egy Szerzők fórum létrehozását.

Köszönöm.

válasz erre
1 hozzászólás

eros | 2011. február 8. kedd, 12:14

Kedves Modorátor!

Köszönöm, hogy elrendezted a leveleimet. Valóban itt van a legjobb helye, és mindenki idetalál, akit a kérdés érdekel. Csak rá kell klikkelni a linkre.

Még egyszer köszönet!

válasz erre

eros | 2011. február 7. hétfő, 10:38

Kedves Modorátor!

Nagyon igazad van, én voltam figyelmetlen, amikor ezt a topicot választottam.

Valóban, a Színház és szabadság lenne a legalkalmasabb fórum - a médiatörvényről és más kultúrpolitikai kérdésről eszmét cserélni.

Kérlek, hogy helyezd át a két hozzászólásomat a Színház és szabdság témájú topicba.

Köszönettel:
"eros"

válasz erre
előzmény: modorator #177

modorator | 2011. február 7. hétfő, 01:02

Kedves Eros, ezt a topicot a Színházi Portálra vonatkozó kritikák, kívánságok bejegyzésére hozta létre Agamemnon. "Üdvözlök mindenkit, aki veszi a fáradságot, hogy leírja, mivel javíthatnánk meg a portál szolgáltatásait" - szól az alapító üzenet.

Nem szeretném önkényesen áthelyezni alábbi két hozzászólásodat, szívesebben ajánlok részükre megfelelőbb helyet. Pl. a Színházi törvény c. főtémakörben, ahol a színházi és a filmtörvényről is van topic, lehetne indítani egy témát a médiatörvényről is. Még inkább ajánlom a Színház és szabadság c. topicot:

http://szinhaz.hu/index.php?option=com_simplestforum&view=postlist&topicid=2256&forumid=1001&Itemid=51

A fórumhasználó maga is törölheti hozzászólásait, pl. ha azokat átmásolta másik helyre. Előre köszönöm, ha választasz javaslataimból.

válasz erre
előzmény: eros #284

Vecellin | 2010. április 19. hétfő, 00:20
Most hallottam a megújuló színház.tv-vel kapcsolatos terveket: élő közvetítések, magazinműsor, stb. Izgalmasan hangzik. Nagyon drukkolok, hogy megvalósuljon.
válasz erre

Zitike | 2009. június 17. szerda, 03:37

1 kritika: A fórumban a hivatkozások működése továbbra is rapszodikus. (Épp most próbáltam ki ie8-ban is: az új hsz. esetében már meg is győzött volna, de aztán láttam, hogy a régi rontott hsz-t is szerkeszthetném, és meg is próbáltam. Ez már nem sikerült, a szerkesztés közben más helyre került a szándékolt hivatkozás, ill. már megszerkesztett link vált ismét egyszerű szöveggé.) Egyébként rendszeresen közlök olyan hivatkozásokat, melyek végül csak az adott lapra (a szinhaz.hu adott lapjára) vezetik vissza az olvasót, pedig kitöltöm az url-t. Már csak a fórumtársak szorgalmában bízhatok, hogy majd a nehézségek ellenére is hajlandóak lesznek a navigációs boxba bemásolgatni a közölt linkeket. -- Ez így elég szánalmas! :(

1 kívánság: Bárcsak Safari-baráttá lehetne alakítani a fórumot!

válasz erre

herner | 2009. június 16. kedd, 18:09

Ennek őszintén örülök. Köszönjük az észrevételt!

Szinhaz.hu development team

válasz erre
előzmény: avril #169

avril | 2009. június 16. kedd, 17:52

eleinte nem csak cikkek, de fórumok esetében is így volt. egy ideje viszont semmi probléma...

(firefox és i.explorer)

válasz erre
előzmény: herner #168

herner | 2009. június 14. vasárnap, 11:40
Önnek minden oldalletöltésnél jelentkezik ez a háttérhiány hiba? Milyen böngésző / operációs rendszert használ?
válasz erre
előzmény: avril #167

avril | 2009. június 7. vasárnap, 18:04
igen-igen. reload. és működik prímán (bár az jobb volna, ha nem kellene ez a plusz művelet, s automatikusan bejönne az oldal)
válasz erre
előzmény: herner #165

saltwater | 2009. június 7. vasárnap, 16:07

lesz majd lehetőség hogy a mozilláról is lehessen linkelni  (ezt már másik topikban érintettük)

engem továbbra is zavar hogy nem látom a válaszban hogy kinek ment.  tudom rá kell kattintani, de nem lehet hogy a régi variáció maradjon?

a régi fórumon az is tetszett hogy látni lehetett a válasz sorszámát. így már kerekezni sem lehet :(

válasz erre
előzmény: herner #164

herner | 2009. június 7. vasárnap, 15:14
szerintem ez azért van, mrt nem töltődik le a háttér. Reload ugyanazon az oldalon, és jó lesz.
válasz erre
előzmény: avril #163