facebook
twitter
rss

2012. május 17., csütörtök - születésnapok: Cser Miklós, Csombor Teréz, Haumann Péter, Holl István, Szávai Viktória

Az új fórum

a témát nyitotta: salmon | 2009. május 18. hétfő, 18:53

új hozzászólás

Rózsa Misi | 2012. február 2. csütörtök, 19:31

*** Mivel ez a topic nem az Új Színházra, hanem a (valamikor) új (megújított) Magyar Színházi Portál fórumával kapcsolatos bejegyzésekre indult, a tévesen ide írt üzenetet a Színházak, társulatok / Új Színház-topicba helyeztem át.

Modorator ***

válasz erre

Rózsa Misi | 2012. február 2. csütörtök, 18:28

Magyar Fruzsina zseniális beszédének részletét itt nézhetitek meg a tegnapi tüntetésről!

*** Mivel ez a topic nem az Új Színházra, hanem a (valamikor) új (megújított) Magyar Színházi Portál fórumával kapcsolatos bejegyzésekre indult, a tévesen ide írt üzenetet a Színházak, társulatok / Új Színház-topicba helyeztem át.

Modorator ***

válasz erre

herner | 2011. október 6. csütörtök, 13:58

a hibaj javításra került.

üdvözlettel,

Gépház

válasz erre
előzmény: herner #139

herner | 2011. október 6. csütörtök, 13:35

kedves Színház.hu fórumozó,

ez sajnos hiba.

Köszönjük hogy észrevette és jelezte a hibát.

Javítjuk.

Gépház

válasz erre
1 hozzászólás | előzmény: Áfonyka #138

Áfonyka | 2011. október 6. csütörtök, 12:54

nem találom az impresszumot. ennyire vak vagyok, vagy lekerült??

válasz erre
1 hozzászólás | előzmény: herner #137

herner | 2011. október 5. szerda, 14:31

megint működik az új hozzászólás gomb.

válasz erre
1 hozzászólás

gabri54 | 2011. július 16. szombat, 02:21

Tényleg nem akarom a fórum üzemeltetőit bántani, hiszen ők hatalmas munkát végeznek. A privát levél küldésének lehetőségével éltek vissza - amúgy az én postafiókom lehetővé teszi "adathalászat" bejelentését és be kell valljam, nem haboztam megtenni!

Azt csak remélni tudom, hogy ezzel az undorító marketinggel mások nem fognak élni, de erről valóban nem a szinhaz.hu tehet...

válasz erre
előzmény: Anett1976 #124

modorator | 2011. július 16. szombat, 02:04

A spam-küldési malőr remélhetőleg lezajlott, alább elnézést is kértek érte. Az üzenetek tartalma és tónusa tekintetében a továbbiakban is mindenkire vonatkozik a fórumszabályzat. Mások privát levelét a fórumon akkor sem való közzétenni, ha annak felfogásával nem értünk egyet.

válasz erre
előzmény: rampai #134

rampai | 2011. július 15. péntek, 23:52

*** A hozzászólás szövege a fórumszabályzatba ütközött, ezért a moderátor törölte. ***

válasz erre
1 hozzászólás

molnarandras | 2011. július 15. péntek, 14:56

Tolmácsolom Koch Ferenc üzenetét:

"Üdvözletem!

Mi egy külföldi bejegyzésű és székhelyű cég vagyunk. Profilunk a „gerilla" online marketingen alapul. Szeretném megerősíteni amit a szinhaz.hu állít. A szinhaz.hu nem adta ki az itt regisztrálók adatait. Nem történt illegális adatszerzés vagy adat kiszivárogtatás. A szinhaz.hu egy alkalmazását kihasználva küldtük ki a velünk kapcsolatban álló vállalkozások hírleveleit. A szinhaz.hu -n regisztrálók megnyugodhatnak, adataik továbbra is biztonságban  vannak . Visszaélés nem történt. És a szóban forgó alkalmazást a szinhaz.hu kijavította.

Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk.

Tisztelettel. Koch Ferenc"

válasz erre

agamemnon | 2011. július 15. péntek, 12:13

Tisztelt Fórumozók!

Szeretném biztosítani Önöket arról, hogy a Színház.hu portálnak semmi köze azokhoz a kéretlen reklámlevelekhez, amelyet felhasználóink a napokban sajnos nagy számban megkaptak.

Úgy tűnik, valami rosszindulatú, külső cég írt egy olyan alkalmazást, amely a fórum "privát üzenet küldése" funkcióját kihasználva automatikusan küldött szét reklámleveleket.

A hibát lokalizáltuk, és elhárítottuk - ezzel a módszerrel több spam nem megy el. 

Hangsúlyozni szeretném, hogy az emailcímek nem kerültek illetéktelen kézbe.

Az esetleges kellemetlenségért elnézésüket kérjük. üdvözlettel, Agamemnon

válasz erre

modorator | 2011. július 15. péntek, 03:02

Kedves Fórumhasználók!

Úgy értesültem, hogy a spam-leveleket egy robot küldte ki, a szinhaz.hu levélküldő funkcióját használva. A hibát már javították. Kérem, ha a zaklatás mégis folytatódna, jelezzétek.

válasz erre

spidersoft | 2011. július 14. csütörtök, 17:27

Üdv! Én "csak" négyet kaptam, de abból csak egy volt színházponthus, a többi egyéb. Gyanítom, hogy nem csak ezt a fórumot keresték fel, és ha itt még ki is kapcsolnánk, akkor is csak eggyel lenne kevesebb :)

válasz erre
előzmény: csehonte #123

akatyi | 2011. július 14. csütörtök, 11:03

CSATLAKOZOM AZ ELŐTTEM SZÓLÓKHOZ!!!!

válasz erre

zoncsi | 2011. július 14. csütörtök, 09:55

Úgy látom, sokunknak van ugyanaz a problémája. Remélem, a portál üzemeltetői lépnek az ügyben!!!

válasz erre
előzmény: Anett1976 #127

Anett1976 | 2011. július 14. csütörtök, 07:03

A MELANTE MARKETING IRODA PEDIG NEM LÉTEZIK, ÁTVERÉS AZ EGÉSZ, VIGYÁZZON MINDENKI EZEKKEL A KÉRETLEN LEVELEKKEL!

AZ OLDAL PEDIG SZÉGYELLJE MAGÁT,HOGY FÓRUMOZÓKAT ZAKLAT!

válasz erre
1 hozzászólás

Anett1976 | 2011. július 14. csütörtök, 06:57

"

Idézet a szabályzatból:

"- közvetlenül vagy bújtatva céget, szolgáltatást reklámoz (Reklámozni és népszerűsíteni kizárólag nonprofit, üzleti tevékenységet nem folytató, elsősorban színházi vagy ahhoz kapcsolódó weboldalakat, szervezeteket és tevékenységet lehet.)

DE A FÓRUMOZÓKAT LEHET ÜZLETI JELLEGŰ MAILEKKEL ZAKLATNI UGYE,??????????

válasz erre

Anett1976 | 2011. július 14. csütörtök, 06:51

Hogy lehet a regisztrációt törölni? Mert elég volt a rengeteg spamből, már pókereset is küldtek.

Nem tudom a színház.hu honnan veszi a bátorságot,hogy kiadja a címünket!

Szégyelljétek magatokat!Yell

válasz erre

Anett1976 | 2011. július 14. csütörtök, 06:47

Szeretnék érdeklődni,hogy miből gondolták,hogy a regisztrált mail-címemre küldözgetnek befektetési és egyéb üzeneteket?????????,

Tudtommal nem azért regisztráltunk ide,hogy a címünkön zaklassanak!!!! Bognár Klaudia, Molnár András és társai inkább mással foglalkozzanak, ha lehetséges, mert én egyáltalán nem vagyok rájuk kíváncsi.

válasz erre
1 hozzászólás

csehonte | 2011. július 14. csütörtök, 06:12

...

(A legálisan küldött privát üzenetet a Melante Marketing iroda továbbította önnek.)

Ilyenből jött ma reggelre tucatszám az itt regisztrált e-mail címemre...

Nem lehetne valahogy ezt a kéretlen és a legkevésbé sem legaláis levéldömpinget leállítani?

Köszönettel.

válasz erre
1 hozzászólás