facebook
twitter
rss

2012. február 23., csütörtök - születésnapok: Almási Sándor, Bende Zsuzsanna, Dobránszky Zoltán, Georg Friedrich Händel, Kozák András, Lengyel Erzsi, Jirí Menzel, Stohl András

Lehetnék szinkronhang

a témát nyitotta: krisztink | 2006. október 1. vasárnap, 01:00

új hozzászólás

Futoka | 2012. január 29. vasárnap, 17:11
simple forum | Információ | runnair@freemail.hu

Futó Ádám vagyok, 20 éves Diák.

Budapest közeli lakos.

Imádok játszani a hangommal. Minden tekintetben! Legfőképp szinkronizálás érdekelne, mert nagyon tetszik a hangjáték, és úgy gondolom képes vagyok helytálni. Van némi stúdió rutinom is. Hangutánzásban is jó vagyok! (egyébként Országos Best Show díjas beatboxos is vagyok)

Akit érdekelne kérem küldjön egy e- mailt, és máris küldöm a rövid hanganyagomat!

válasz erre

Norbert | 2012. január 28. szombat, 02:05
simple forum | Információ | 2010-es kép

Farkas Norbert vagyok 18 éves tanuló.

Régóta foglalkoztat a szinkronszínészet, de még nem volt komolyabb munkám. Több hanglejtésben is tudok beszélni. A legméllyebbtől a legmagasabbig. Angol, orosz, német akcentus és magyar tájszólás is megy.

Kisebb - nagyobb szinkron munkákra jelentkeznék!

Elérhetőségeim:

E-mail: farkas.norbert333@gmail.com

válasz erre

Új Generáció | 2011. július 19. kedd, 22:43
simple forum | Információ

Sziasztok!

Mit is mondhatnék magamról? : talán egy rövid kis érdekes, vagy érdektelen dolgokat... Szeretnék szinkronszínész lenni a közeljövőben, ehez nem feltétlen kell tapasztalat! Rengeteg hangon tudok megszólalni, hallás alapján felidézem a hallottakat, rögzitem, többször eljátszom, és kisebb - nagyobb sikerrel sikerül visszaadnom az ,, élményt" ...

Lehetőséget keresek, nem ígéreteket, gyakorlást, de nem milliókért, türelmet kérek és talán egyszer kinövőm a zöldfülű titulust! :)

Üdvözlettel: F.Zoltán

válasz erre

petra91 | 2011. július 18. hétfő, 22:08

Sziasztok!

Nagyon szívesen kipróbálnám magam, mint szinkronhang!Tapasztalat ként nem nagyon tudok mit fölmutatni, csak azt a néhány iskolai darabot amiben szerepeltem!Emellett versmondó versenyekre jártam és álltalában én voltam a narrátor minden fontosabb eseményen, ünnepségen az iskolában!

A hangszínem elég rekettes, mélyes!De épp ezért feltünő és harsány!

torokpetra91@gmail.com email címen várom érdeklődéseteket!

válasz erre

lepkcske | 2011. január 11. kedd, 18:56

Hello!

15 éves karakteres lány vagyok és szívesen foglalkoznék szinkronszínészkedéssel. Tagja vagyok már négy éve a helyi musical társulatnak és az iskolai színjátszókörnek is. Szerepeltem színdarabokban, azt a visszajelzést kaptam, hogy szépen hangsújozok. A legtöbb esetben a gonosz szerepét játszottam a hangsújozásom miatt :) Jól utánzok embereket.

Ha valaki amatőr szinkronost keres és úgy érzi én alkalmas lennék a feladatra jelentkezzen.
E-mail: lepkcske@citromail.hu

Köszi: Cinthia

válasz erre

madodoo | 2010. szeptember 15. szerda, 11:17

Jó napot/hello!

19 éves lány vagyok, aki rájött, hogy nem orvos szeretne lenni, hanem szinkron"színész". Nagyon sokat olvastam és érdeklőstem utána és ráébredtem, hogy ezt szeretném. Nem munkát keresek elsősorban, hanem érdeklődnék, hogy hova és milyen képzésre menjek el, hogy majd ha elvégeztem esetleg dolgozhassak ebben a témában. Lennék és rádióban is bemondó, csak valamit a hangommal kezdjek. Illetve szívesen elmennék, akármikor tömeget szinkronizálni. Kérem aki tudna ajánlani valamit az jelentkezzen.

madodoo@gmail.com

előrre is köszönöm.

válasz erre

Anics | 2010. szeptember 13. hétfő, 14:45

Helló!

25 éves gyermek hangú nő vagyok Budapestről. Szívesen kipróbálnám magam szinkronhangként. Középiskolában aktívan vettem részt rendezvényeken narrátorként, szívesen szavaltam. Ekkor jártam színjátszó körbe, ahol nagyon szerettem a vitás, sértődős jeleneteket eljátszani. Nem szeretném leírni, hogy mihhez értek a legjobban, hisz nincs kellő tapasztalatom ahhoz, hogy ezt eldöntsem. Amennyiben felkeltettem érdeklődéseteket, várom jelentkezéseteket!

atina17@freemail.hu

válasz erre

Panka200908 | 2010. augusztus 22. vasárnap, 04:17

Most végeztem egy filmes iskolában szinkronszínész szakon, stúdiós gyakorlatom van Steiner Andrással és Kozma Attilával.

34 éves vagyok. Hangom huszonéves korú, a karakteresebb nőtipus-hang, kissé éles, mégis simogató; nem az a semleges, amit mindenhova lehet alkalmazni.

Gusztusosan beszélek - mondják.

Erősségeim:

lendületes, energikus, fiatal nők;

nagyszájúskodás, veszekedés;

pajkos kuncogás;

szerelmeskedős jelenetek;

narráció, szónoklat;

éneklés.

Tanáraim: Tatai Éva, Pécsi Ildikó, Kozma Attila, Steiner András.

Ha én kellek valakinek, itt ér el: egyedanitapanka@gmail.com .

válasz erre

dzsen | 2010. július 30. péntek, 22:47
szia egy 12 éves lány vagyok most leszek nem sokára 13 és nagyon teccel tök helyes vagy mihelys fellépsz erre az oldarra olvasd el amit írtam ezen acímen vegyél fel msn-re klaucica.99@windowslive.com majd még dumálunk remélem nincs barátnőd és kapok esélyt szia majd ha leszel írjKiss
válasz erre

Catti-Brie | 2010. június 21. hétfő, 13:41

Sziasztok!

23 éves vagyok. A Budapesti Kommunikációs Főiskplán szereztem diplomát. Több főiskolai tanárom (Markovics Ferenc - MR1 Kossuth Radió, Horváth Judit - közszereplő tréner, pszichológus)  figyelmeztetett, hogy "kezdjek valamit a hangommal". Már egy éve járok beszédtechnika órára Szalóczy Pálhoz, akivel több szituációs gyakorlat is végeztem. Szerinte is lenne keresnivalóm a szinkronizálás világába. Viszont színészi képzettség híján nem tudom hogyan kerülhetnék egy stúdió közelébe. Ebben szeretnék itt segítséget kérni. A hangomról annyit mondanék, hogy kellemes alt, de szükség szerint elég széles skálán tudok játszadozni vele. Filmekben, sorozatokban, reklámokban, és főképp rajzfilmekben vállalnék szerepet.

Üdvözlettel: Vukov Judit

(judit.vukov@gmail.com)

válasz erre

rrCioccolata | 2010. május 16. vasárnap, 19:35

15éves lány vagyok. és szeretnék szinkronhang lenni mert érdekel és tök jónak tűnik.

[ riti.mickeymouse@gmail.com ]

válasz erre

bettina_p | 2010. február 23. kedd, 17:16

Sziasztok!

20 éves diáklány vagyok, és úgy láttam sokakat érdekel a szinkron, ezért én is mertem ide egy bejegyzést írni.

Én is szeretnék szinkronizálni, eddig csak az iskolában volt lehetőségem kipróbálni magam, rendezvényeken, az én szerepköröm volt mindig 'a hang".

Nos, a hangomról annyit, hogy leginkább megnyugtató, búgó hangként jellemezték, a koromhoz képest pedig fiatalos (tizenéves), nőies és érdekes.

Ezért is gondoltam, hogyha tudtok valamit, vagy valakiket, akik amatőr szinkronosokat keresnek, jelezhetnétek.

Elérhetőségem: puskas.bettina@freemail.hu

Köszi!

válasz erre

Lohere | 2010. február 23. kedd, 16:37

Sziasztok!

Szeretnék szinkronhang lenni. Nem tudom miért de látom hogy mások is irkálnak ide. Hát biztos tudják miért.

Mondták már néhányan hogy érdekes hangom van. A suliban mondjuk mindenki útálta. Mindegy. Ezért hát bepötyögöm magam én is ide,és várom hogy puffanjon.

Magamról: 28 éves, karkteres férfiú volnék. NEM MODEL alkat (még csak az kéne).Nem célzás képpen írtam, pláne nem Liliith-re. Aki még csak 15 de már tudja mit akar(Helyes),apropó 16, bocsi. Remélem az elöttem szóloknak sikerült valamit összehozni. :)

Have a nice day!

adampierson@freemail.hu

válasz erre

Liliith | 2009. március 6. péntek, 13:54
Üdv!

15 éves lány vagyok, érdekel a színház és a film világa.
Modellkedésben van tapasztalatom, illetve párszor játszottam pár évvel ezelõtt helyi színjászókörbe az iskolán keresztül.
Jó beszédtechnikám van, nyertem már kommunikációs és egyéb ehhez kapcsolódó versenyeket. Érdekel a szinkronizálás, nem rég részt vettem egy szinkron-versenyen, karakteres hangom van, fõként a határozottabb jellemeket tudnám alakítani, mind szinkronban, színházban vagy filmen.
Igazi, komoly tapasztalatom még nincs. :)

E-mail: whisper94@freemail.hu
válasz erre

kukacmanci | 2009. február 19. csütörtök, 22:46
Sziasztok!

Párom többször buzdított már, hogy miért nem jelentkezem szinkronszínésznek. Karakteres nõnek tartom magam, aki komoly és komolytalan egyaránt tud lenni, a gyerekesség és a felnõtt nõ éppúgy megfér bennem. Elõszeretettel játszom a hangommal. Fõleg mesefigurákat szoktam próbálgatni. Nagy örömmel venném, ha kipróbálhatnám tudásomat.
Üdv: Kukac Manci

Email: kukac.manci@freemail.hu
válasz erre

petike86 | 2009. január 8. csütörtök, 15:37
Sziasztok
Szintén úgy vagyok ahogy az elöttem lévõk!Szeretném a szinkronizálást csinálni,mert nagyon tetszik az ahogy a tvben lehet hallani az éppen aktuális szinkronizáló hangját!Sajnos teljesen amatõr vagyok!Már hívtak telefonon,hogy mit és hol kell tanulni,de szerintem az ember ha rátermett akkor miért ne csinálja?Meg amennyi csinált "sztár" van ki hazánkban,igazán kaphatnánk mi is esélyt!köszönöm
válasz erre
előzmény: momahu #5

momahu | 2009. január 2. péntek, 21:41

momahu | 2009. január 2. péntek, 21:36
Sziasztok,

28 éves nõ vagyok.Többen kérdezték már tõlem, hogy miért nem próbálkozom meg a szinkron színészettel,mert valamiért érdekesnek találták a hangom..Mostanra megérett bennem a gondolat, hogy kipróbálnám magam ezen a területen, szerintem nagyon izgalmas és sok múlik azon, hogy hogyan szinkronizálnak egy filmet, stb. Rengeteg filmet nézek, volt amit többféle szinkronnal is láttam, melyeknél érezhetõ a különbség, és igen zavaró is lehet. Amatõr vagyok, nincsen tapasztalatom, de nagyon érdekelne, ha van rá lehetõség.
momahu@freemail.hu
válasz erre

momahu | 2009. január 2. péntek, 21:36
Sziasztok,

Többen kérdezték már tõlem, hogy miért nem próbálkozom meg a szinkron színészettel,mert valamiért érdekesnek találták a hangom..Mostanra megérett bennem a gondolat, hogy kipróbálnám magam ezen a területen, szerintem nagyon izgalmas és sok múlik azon, hogy hogyan szinkronizálnak egy filmet, stb. Rengeteg filmet nézek, volt amit többféle szinkronnal is láttam, melyeknél érezhetõ a különbség, és igen zavaró is lehet. Amatõr vagyok, nincsen tapasztalatom, de nagyon érdekelne, ha van rá lehetõség.
momahu@freemail.hu
válasz erre

sinko | 2008. szeptember 24. szerda, 11:44
Sziasztok!
31 éves nõ vagyok, szívesen kipróbálnám magam szinkronhangként, jó a beszédtechnikám, kommunikatív vagyok.
Ha valaki alkalmazna amatõrt is, kérem, jelezze.
sinkomarika@gmail.com
válasz erre