facebook
twitter
rss

2012. május 17., csütörtök - születésnapok: Cser Miklós, Csombor Teréz, Haumann Péter, Holl István, Szávai Viktória

Örülök az újításoknak

a témát nyitotta: Vera | 2002. március 28. csütörtök, 02:00

új hozzászólás

Puszedl | 2008. november 21. péntek, 12:19
Nagyon jó lett az oldal:) Lenne egy kérdésem. Idén érettségizem és színházkritikusnak szeretnék tanulni. Milyen szakon menjek tovább? A szebad bölcsészeten találtam ilyenfajta képzést de utána gondolom még tovább kell tanulni. A neten nincs semmi. Valaki tudna nekem errõl infot adni?
válasz erre

liszi | 2008. november 20. csütörtök, 23:32
Szeretném megszerezni a Fekete Péter ,vigszinházi elöadását.Eszenyivel Rudolf Péterrel a Föszerepben.Ha bárkinek megvan és elküldené nagyon boldog lennék.Ide irjatok és megbeszéljük a részleteket.
válasz erre

Babu | 2007. január 14. vasárnap, 09:44
A kedvenceim az operettek,meg szerettem volna vásárolni DVD-n,de a Csárdás királynö-n kívül más nem kapható.Vagy igen?-csak én nem találtam?Kérem tájékoztassanak a lehetöségekröl.Köszönöm
válasz erre

B | 2006. november 21. kedd, 10:52
Nagyon kellemes óráim vannak ezzel az oldallal, öröm a fórumon más színész, színházkedvelõ hozzászólókkal véleményt cserélni, ezáltal sok új információt megtudni.
A szinhaz.hu oldal munkatársainak további eredményes munkát és minden jót kívánok! Üdvözlettel: Bán L
válasz erre

Sz | 2006. április 26. szerda, 05:17
Nagyon szép és hasznos ez az oldal. Köszönjük.
Csak Ablonczy László életrajzát hiányolom...
válasz erre

kao | 2005. július 21. csütörtök, 22:18
HERNER DÁNIELNEK
ITT (is) kívánok

B.O.L.D.O.G N.É.V.N.A.P.O.T.!
- és további sok-sok munkát! - hogy még ennél is jobb legyen a fórum! (lehet ennél jobb?)
válasz erre

agamemnon | 2005. május 5. csütörtök, 15:53
Elvielkben a jövõ hét folyamán megint ráérnek a fejlesztõk foglalkozni velünk, és lesz mind3n amit kértetek.
válasz erre
előzmény: kalozpepi #16

kalozpepi | 2005. április 15. péntek, 15:05
okézsoké, várunk, várunk...
válasz erre
előzmény: agamemnon #14

duplaix | 2005. április 15. péntek, 10:08
Szuper. Akkor már nem bosszankodom azon sem, hogy a regisztrációmat és a hozzászólásaimat eltüntette a csúnya, rossz rendszer...:-(
válasz erre
előzmény: agamemnon #14

agamemnon | 2005. április 14. csütörtök, 19:55
Igen, meglesz, kis türelmet kérünk.
válasz erre
előzmény: duplaix #11

kalozpepi | 2005. április 14. csütörtök, 18:45
igenigen!

kéne az emilnek élnie
válasz erre

duplaix | 2005. április 14. csütörtök, 18:41
Bocs, az a-t meg az e-t keverem mindig:-)
Pl. :-))
válasz erre

duplaix | 2005. április 14. csütörtök, 18:40
Agamamnon!
Nem lehetne, hogy a felhasználók e-mailcímje mûködjön? Úgy emlékszem, hogy az elõzõ változatban ha valakire rálkattintottál, akkor tudtál neki mailt küldeni... Ez hasznos lenne most is, mert pl. ha valaki pl. szeretne venni/eladni egy aznapi elõadásra XY-tól, lehet, hogy emiatt lemarad...
válasz erre

Leona | 2003. május 29. csütörtök, 10:17
Magyartanárként szeretném megköszönni Jordán Tamásnak, hogy levették a Tragédiát a mûsorról.Szeretem ezt a mûvet, és így is éppen elég kárt tett. Nyitott vagyok az újításokra, és igyekszem tiszteletben tartani az alkotásokat.
válasz erre

agamemnon | 2002. december 5. csütörtök, 05:09
akkor segíts - az alapja már megvan, segíts kitalálni, hogyan lehetne jobb.
válasz erre
előzmény: #

dorka | 2002. augusztus 27. kedd, 23:14
nekem tetszik ez, így ahogy van!
válasz erre

kalozpepi | 2002. június 19. szerda, 17:14
Gratulálok! Igazán impozáns változás! Rég jártam itt, de örülök a meglepetésnek. Egy aprócska 5let: Nagyon csonka a színészlista. Tudom, hogy csak ennek a pár embernek van saját oldala amit a színházaiktól kaptak, de szerintem méltánytalan a többiekkel szemben, nem beszélve a szabadúszókról. Tudom, hogy gigantikus munka, de egy színházi Ki-Kicsoda igazán elférne a portálon. (akár segítenék is... :-) )
válasz erre

agamemnon | 2002. április 12. péntek, 22:16
én is remélem... és szerintem jó úton haladunk (és nem a leninin:)
válasz erre

Musical | 2002. április 6. szombat, 13:22
Valószínûleg ez azért van, mert mindenki óvatosabb. Kell egy kis idõ míg beindul minden. Szerintem ide is ellátoga mindenki, csak még nem szól hozzá, keresi a mondanivalóját. A régi portált már próbáljuk hanyagolni, de itt meg még nem tudunk mit írni! De hamarosan megszületik az új, dumálós portál! Remélem! :)
válasz erre

Prospero | 2002. április 6. szombat, 03:13
Bocsánat, de nekem sokkal jobban tetszett a régi. Ez az új kissé sablonos. Több helyütt találni hasonló formátumú fórumokat. Úgy vettem észre, hogy ebbe az újba nem nagyon irogatnak a látogatók, a régi sokkal pezsgõbb volt! Én minden nap eljövök és megnézem, de itt az Újban nagyon kevés a naponta hozzászólók száma. Vagy talán tévednék?
válasz erre
előzmény: #