facebook
twitter
rss

2012. május 17., csütörtök - születésnapok: Cser Miklós, Csombor Teréz, Haumann Péter, Holl István, Szávai Viktória

A színház vidéke

a témát nyitotta: maghaz | 2002. július 31. szerda, 02:00

új hozzászólás

zodius | 2006. szeptember 13. szerda, 04:14
Tisztelt látogató!
A kaposvári Roxínház frissen végzett,kreatív koreográfust keres.A további információkról a Roxinház topicján lehet érdeklõdni!
válasz erre

2398 | 2005. május 18. szerda, 18:08
juj de jó!
válasz erre

dorka | 2002. augusztus 27. kedd, 23:12
én még nem láttam, de az elmondottak alapján elég gázos lehet!
válasz erre

Roux | 2002. augusztus 1. csütörtök, 18:25
Az egy borzalmas környék. Nyomasztó és büdös. Gyakran járok arra, mert a sulim a Rottenbiller utcában van. Az új Magházat még nem láttam, de majd megnézem. :) A másik épület, ami még jól néz ki, az egyik Dob utcai általános iskola. A környéken tatarozni kéne a házakat jó alaposan. Nem ez az egyetlen kerület különben, ahol a régi lakóházak tiszta koszosak, romosak. Némelyiken még golyónyomok is láthatóak... Nem is tudom, mit kéne tenni, a városrendzéshez nem nagyon értek. Sokszor csak az kéne, hogy megtisztítsák a járdát és ne legyen mindenütt szemét. Az egész olyan sziszifuszinak tûnik amúgy: a kosz, a kutyagumi, a vizeletszag - mindig újratermelõdik, a házak állapota meg egyre romlik.
válasz erre
előzmény: #

témaindító

maghaz | 2002. július 31. szerda, 16:40
A Magyar Szinház környéke: Pest Párizsra leginkább emlékeztetõ vidéke - szörnyû állapotban. A megújulás jele az új Magház Rottenbiller és Hutyra utca sarkán. Egy olyan épület, amelyik máris beírta nevét a magyar építészet történetébe. Talán, egyszer, a szégyenletesen elhanyagolt Hevesi Sándor tér is magához tér. Van valakinek valamilyen ötlete? Iványi György ivanyi@maghaz.hu
válasz erre