25 milliót kapnak a terrorelhárítók színháztermük fejlesztésére

2016. január 18. hétfő, 13:53

A Terrorelhárítási Központ mintegy 25 millió forintot kapott színházterme fejlesztésére. 

 

Január 15-án jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben, hogy nettó 24,96 millió forintért fejlesztik a Zách u. 4. szám alatt található TEK-színházterem (és a hozzá tartozó sajtóterem) audió- és vizuáltechnikai rendszerét -írja az atlatszo.hu.

 

tekk

 

 

A Terrorelhárítási Központ még 2015. június 16-án küldte ki az eljárást megindító felhívást a két ajánlattevőnek, akik meg is nyerték a hirdetmény közzététele nélküli közbeszerzést.

 

A tender egyik felét, az audiótechnikai rendszereszközöket a Zaj Rendszerház Kft. szállítja nettó 7,35 millióért, holott a TEK előzetesen csak nettó 6 millióra becsülte az eszközök költségét.

 

A tender másik részében még jelentősebben túllépték az előzetesen kalkulált kiadásokat: a vizuáltechnikai rendszereszközöket a T-Systems Magyarország Zrt. nettó 13 millió forint helyett 17,6 millióért szállítja a TEK-nek.

 

A két céggel december 17-én és 18-án kötött szerződést a Terrorelhárítási Központ.

 

 

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a Színház.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.